Abdl > Srazíky, akce a setkání
Sraz sobota 16.1.2016
Santa54:
Nedáte sem někdo prosím krátké shrnutí toho, jak konkrétně sraz probíhal? Pro ty více stydlivé, kteří o účasti někdy v budoucnu třeba zatím pouze uvažují? :-)
Kubík:
Pro ty více stydlivé doporučuji jednu fajnovu věc... Stačí se hecnout a na příští sraz přijít... Měl jsem podobne očekávání při prvním srazu: Co se tam děje? Co mi tam udělají... NIC Tyto srazy funguji na stejné bázi jako návštěva putyky s lidma s kterými si rozumíme s tím rozdílem, že sem mužete přijít v tom co máte rádi ať uz se jedna o plenky ci nějake detske obleceni ci popripade jako ja Latex se submisivním stylem ... Hlavně se nebát .. pokud nechcete nikdo vás nepokouše a pokud by jste chtěli stejne se nikdo nenajde (teda nekdo mozna jo)
.
raulik:
Nejlepsi bude, kdyz sem napisou ti tri pokousani, a ten jeden co jsme mu zlomili ruku
ababyi:
Mne sa páčilo (aj) že sa naplnila PetrovaMyslivcova predpoveď a viacerí sa ukázali v inom než len civilnom.
Teda zase, nie že by som mal štatisticky významnú vzorku, toto bol môj druhý zraz, ale aj tak.
Vďaka ešte raz každej priloženej ruke :D
>Santa54: ako píšem, druhý. Takže už ma nepokúsali dvakrát. Určite im dám šancu nepokúsať ma aj nabudúce.
Radšej nech ľutujem, že som niekde bol, než to, že som tam nebol.
nobody:
ja sem se take zucasnil a mam dojem ze jsem celej bez nejakeho urazu :))
pro ty co se boji : ja se take bal. Dodejte si odvahu a prihlaste se. Nikdo vam hlavu trhat nebude :))
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi