Abdl > Plenky
Plienky a cievka
Iloveplenky:
takashi ten stent to bych bral jen jsem četl že se to provádí po uspání a při nejhorším v umrtvení dané části ale podle toho fora je asi možnost jak to udělat sám takže nevím ::)
Inďásek:
Ahoj všem.díky takashi za super inspiraci.asi na 10-tý pokus se mi povedlo vyrobit stent podle návodu ze stránky který opravdu pasuje.byla to fuška,ale výsledek za to stojí.stent vůbec necítím,jen teplo jak nekontrolovatelně plním plinu.jedu tak pátý den bez možnosti kontroli.super pocit když cítíš jak čůráš a nejde to ovlivnit.teď to je opravdu 24 h a nejde podvádět.už se mi stalo,že jsem cítil jak je plinka plná a pořád ji plníš a není kde se přebalit až začne protíkat.jindy bych si prostě skočil na malou,ale ze stentem nemáš na vybranou.Ještě jednou díky za inspiraci.ahoj
takashi:
Za máličko rád som pomohol :) btw: mohol by si keď tak napísať alebo dať nejaký tvoj návod ako sa ti to podarilo vyrobiť ten stent? Prípadne mi napíš SZ
Iloveplenky:
Taky bych rád znal návod :)
Inďásek:
Ahoj.asi je zbytečný to popisovat nějak do podrobna.super návod je na té stránce i s popisem https://www.dailydiapers.com/board/index.php?/topic/51022-my-experience-with-stents/&page=16 pokud by jsi měl problém s překladem tak si zkopíruj text a dej to do nějakýho překladače.já jsem to dělal přesně podle toho návodu,jen než zjistis jaký rozměr ti úplně pasuje vyrobys 10 a více stentu.to že to je ono zjistis tak,že tě nikde netlaci a vlastně o něm nevíš jen citis jak odkapava moč a i to po pár dnech prestanes vnimat.hadicku 6mm jsem koupil ve zverimexu je to na vzduchovani do akvárka a 4mm plastova se používá na vzduch u náklaďáku,takže lepší mototechna.dej vědět jak si dopadl,jestli se povedlo.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi