Abdl > Plenky
Plienky a cievka
takashi:
Čauko plienkari, má tu niekto skúsenosti s používaním cievok do plienky? Chcem konkrétnejšie skúsiť nejakú cievku typu speedicath určenú na samocievkovanie, no dá sa takáto cievka použiť na samovoľné čúranie do plienky? Nič by sa mi nestalo keby si ju vložím do plienky? Poprípade ako ju zachytiť aby mi nejako nevyliezala alebo nezavadzala? ... díky :D
Bibinko:
Zkus si přečíst toto: ;)
http://abdl.cz/index.php/topic,2987.0.html
marco:
Ahoj,
Speedicath bych rozhodně nepoužíval, je sice předlubrikovaná ale zároveň tvrdá a tak není vhodná na ohejbání v plínce. Osobně je používám několikrát denně místo močení a hlavně když ji necháš třeba 10 minut v močovej trubici tak se lubrikant nějak změní a už nemaže ale spíš lepí, navíc nemají fixační balonek.
Radši si kup nějekej pernamentní katetr a třeba AquaJelly Touch na namazání. Předpokládám že ti postup a komplikace jsou známé...!!!
P.S. píchnutí tvrdou cévkou do prostaty nebo vnitřku močáku opravdu dost bolí a zvyšuje se riziko infekce
DLTom:
Ano funguje to, vygoogli si foley catheter, ten nevyklouzne, pokud toužíš po pocitu, že plníš plenku, aniž bys o tom věděl, zkus to, jen doporučuji si o tom přečíst, použít lubrikant a znecitlivující gel a při tom a po tom hodně pít, když to dodržíš, tak ji můžeš mít i desítky hodin (samosebou nesmíš plenku použít při tom na to druhé, je to moc riskantní co se týče infekce)
takashi:
diky moc za rady :) ... čo sa týka speedicath tak už som ich par krát skúšal a príde mi to jednoduchšie ako u permanentných, len s tým zavedením do plienky je myslím trošku problém.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi