Dobra tak tedy verejne.
Za 1) Nedostala jsi upozorneni ze budes koncit, dostala si varovani
Za 2) Posilanim sprostych zprav, ktere nejsou nejen ze srozumitelne, ale pomalu ani cesky si nicim nepomuzes
Za 3) Co jsi zkurvila je jednoduche - napriklad pouzivas slovo zkurvila.
Za 4) Myslim, ze ses zde ted dostatecne uvedla sama
Mas s tim problem ?
(obrazny dotaz, uzivatel neni timto vyzvan k diskusi)
P.S.> Chvili pred prispevkem vyse jsem obdrzel soukromou zpravu, kterou cituji :
Snažím se tu odpovědět na sms v abdl a nikam nejde odeslat. Tak zkusím tebe - dostala sem varování a není kam se odvolat tak co se tady děje, 2 měsíce sem tu nebyla a najednou zásek do týla? Tak jo byla sem tu od 09 a tak mne alespon udělejte zde veřejný pohřeb že tu skončila Mirča a pod a bude po problému. Moc děkuji za vše a nemám ani náladu něco nikam psát, hm moc díky ale doložte to na adress
MircaaMirca@centrum.cz moc díky tady všem ahoj a někdy příště,,,, bye Mirca...
P.S.2> Zadne sms uzivateli nebyly zasilany, takze netusim o cem vlastne zvani - ono v realu netusim u pulky te zpravy o cem je rec.
P.S.3> Uzivateli bylo pred casem zaslano varovani s nasledujicim textem :
Mircaa,<br /><br />Byl(a) jste varován(a) za vkládání nevhodných příspěvků, spamování fóra, nesmyslné příspěvky apod. Prosíme dodržujte pravidla fóra nebo budou přijata další opatření.<br /><br />S pozdravem,<br />tým abdl.cz
Pred tim mu bylo zaslano upozorneni :
Pratelsky Te zadam, abys reagoval k tematum, nepsal n prispevku pod sebou, a vseobecne se hodil do klidu.
Pred tim upozorneni :
Ahoj Mirco, jsem rád, že je alespoň někdo aktivní a vážím si toho, že někdo občas pošle nějaký příspěvek, ale chtěl bych tě poprosit, abys zvážila kam své příspěvky umisťuješ a jestli je píšeš srozumitelně - kvalita příspěvků které tady zanecháš vypovídá především o Tobě