Abdl > Jak (ne)dostat banána

Stiznost uzivatele Mirca

<< < (2/3) > >>

newbie:
Uprimne prispevky tohoto uzivatele jsem nikdy nechapal a chapat nebudu, tento clovek ma evidetne ne zcela souvisly myslenkovy tok a pise to co ho prave napadne. Vysledkem je gulas ve kterem se nikdo nevyzna. Pokud probehlo pratelske upozorneni a potom varovani nevidim jediny duvod reagovat v afektu a psat dalsi nesmyslne zpravy a prispevky.

PetrMyslivec:
Jestli tomu nerozumíš jenom z poloviny, tak to jsi na tom ještě o dost lépe, než já :) ale z translátoru mi to nepřijde, spíš z nějakého převaděče z normální řeči na řeč hodně zmateného člověka.

Tyrion:
*pozoruje nemilosrdný pád banovacího kladiva na totálně zmatenou Mircuu, načež pokrčí rameny a odfrkne si*

Inu tohle je asi zatím snad jediné místo na internetu, kde vznikají dramata i bez komunity (ale i přes to díky za něj)… Postup správce fóra schvaluji, nervy máme všichni jenom jedny.  Občas mám pocit, že ABDL takový lidi přitahuje jako gravitace, ale naštěstí nemám jak to dokázat  :D

Mějte hezký den a vězte, že my vytrváme! :)

raulik:
Co je na tomhle zmateneho ? Proc by tenhle uzivatel mel byt zmaten ? Dostal varovani za umistovani prispevku do nevhodnych temat, za projevy vuci ostatnim uzivatelum apod - pouze varovani a to nekolikrat. Co se stalo ? Chytil rapla a zacal nadavat, vyhrozovat a ted je zmaten ? Vety jako nebudu tolerovat - jsou ze strany jakehosi uzivatele fakt nepripustne, neni zde od toho aby neco toleroval ci netoleroval, od toho jsou tu admini.

Jinak, leta jsem bohuzel kaslal na to, s temahle lidma neco delat, a diky tomu si kazdej zmetek mysli, ze si zde bude otevirat hubu.

PetrMyslivec:

--- Citace: Tyrion  Října 29, 2015, 19:47:49 ---Občas mám pocit, že ABDL takový lidi přitahuje jako gravitace...
--- Konce citace ---

Člověče, já tohle pozoruji snad už od samého počátku, ale (a bojím se, že si toho záměrně nechci všímat, páč mi to je líto) je to bohužel pravda.

--- Citace: raulik  Října 29, 2015, 20:11:43 ---Co je na tomhle zmateneho ? Proc by tenhle uzivatel mel byt zmaten ?
--- Konce citace ---

A sakra, to jsem zase použil nevhodný výraz :) - samozřejmě s tebou naprosto souhlasím, ale to zmatení nebylo myšleno tak, že neví proč a co se na tomhle fóru děje, ale že neví co a proč se děje vůbec - tedy má totálně zmatené myšlenkové pochody - mešuge :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi