Abdl > Novinky

Https

<< < (2/4) > >>

mskvor:
Přiznám se, že mně je to celkem jedno. Není to web, kde bych měl uložené nějaké důvěrné informace, jako číslo karty nebo adresu, takže mě to netrápí.
Využívám této příležitosti, abych se zeptal, jestli byl web tento víkend, myslím, že v sobotu, mimo provoz. Nešlo se mi sem vůbec dostat a už jednou, též o víkendu to bylo to samé.

Díky, MS

raulik:
mskvor> jo, v sobotu to bylo ko :-) obcasne vypadky tam jsou, kdyz treba restartuju hypervisora :-) (= par minut apod) ale tenhle byl skoro celodenni.

nobody:
pripojim take svuj nazor : jelikoz tomu nerozumim a jak nekdo psal - nejsou tu extra duverna data - tak jsem hlasoval C  :-[

marco:
Za sebe dávám NE, na tento web nepřenáším žádná tejná nebo choulostivá data, ale snaha se cení. Díky  :)

raulik:
Neni zac, spis me zajimalo co na to rikate, kdyz uz mi nekdo (ozve se potrefena husa) napsal - jelikoz abdl nema HTTPS tak mi neco nejak nekde nechodi.

Technicky zhruba receno takto :
Takze to byl spise jen dotaz. Ono totiz prozatim (uvidime v tom listopadu) neni jednoduche sehnat certifikat, ktery by umel vice webu na jedne IP - nevim jak se jim rika, tolik do toho nevidim. V realu se da sehnat jen za prasule. Zdarma umim certifikat od startssl, ktery tohle ale neumi = je potreba pro kazdy takovy web zvlast ip adresa pro server. Temito ip adresami nevladnu neomezene, a proto se mi do toho nechce. Ona potrefena husa si ale asi mysli (nebo vi kde sehnat zdarma serverovy certifikat pro vic webu na jedne ip), ze mam docela tlustou prkenici a automaticky bych mel na takovyhle forum https nainstalovat. Pro info - nemam.

Technictina konci zde
Proto me jen napadlo se zeptat, zda-li je to pro uzivatele zajimave, ci neni. A samozrejme hafo z nich nevi o cem mluvim - ovsem ti by si meli mirne rozsirit obzory (ne kvuli tomuhle webu, ale treba kvuli bance/poste/atd). Zminena snaha tedy prisla jen z popudu jednoho rejpala.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi