Abdl > Plenky

Jednorázové vs. látkové pleny

<< < (2/3) > >>

kreter:
jednorazovki su lepsie ked sa pokakam

MartinP:

--- Citace: raulik  Září 10, 2015, 09:46:05 ---Tak jako stinitko muzes pouzit i jednorazovku, akorat budes jasne davat najevo co jsi zac :-)

Susteni muze byt zapor, ale i klad - me treba susteni vyhovuje :-)

--- Konce citace ---

Tím stínítkem nevím teda :-)  představa být odhalen na veřejnosti v plence na sobě mě přijde v pohodě opriti roztažené plence v okně auta:-) Měl bych hodně divný pocit:-)
 Igelitové ano:-)  ale před x lety byly i Molicare super plus snad ze silnějšího igelitu oproti dnešku, kde se to natahuje a trhá.

plnaplena:
Já mám radši jednorázové. V jednorázových plenách zůstanu déle v suchu, oproti látkovým, které jsou hned mokré a nacucané. Látkové pleny neodsuzuji, ale spíš jako doplněk k jednorázovým. Každopádně lepší pocit mám z jednorázových. Jak jste na tom Vy? Co preferujete a proč?

umpalump:
jedině jednorázové nevím jak by to  látkové zvládly absorbovat a navic nikdo doma neví že je nosím a po použití se ji potřebuju rychle zbavit

Pocurane plinky:
Já mám raději látkové plenky cítím se v nich jak malé mimino je to takové měkokoučké já nosím nebo spíš musím nosit plínky beru si většinou 4 látkové přes ně abriform M4 a ještě igelitové kalhotky někdy si beru m3 abri flex a 6 látkových hlavně kvůli savosti

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi