Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Mravní Bahno

(1/3) > >>

bahno:
Jelikož neni jiná možnost, musel jsem si zaregistrovat novej nick. Potud OK. Nový forum taky, ale admini to tady vedou spíš od desíti k peti, zavání to až nechutnou diktaturou. Pokud chcete, aby to tu trochu žilo, tak nesmíte tolik tlačit.

No nic, dál nemá cenu se o tom rozepisovat, jsem dost zklamán, zejména pro naprosto zbytečný banování za ironie a nadsázky...

Fabineman:
O co ti ide a co ta urazilo? Písať v inotajoch nema význam, vyklop to na rovinu, co ta žerie? Nechápem o co ide

raulik:
Vitej chlapce a zaroven asi sbohem. Pravidla jsou pravidla a pokud se ti nelibi, mas moznost - ac je to neuveritelne - svobodne odejit. Banany jsou zde rozdavany az po velkych diskusich s dotycnymi - ktere nejsou zde verejne. Zaroven jsou banany rozdavany zejmena tem, na ktere chodily stiznosti od ostatnich uzivatelu. Je mi relativne u zadi, co dotycne k takovemu jednani vedlo, nybrz me zajima pouze to, ze takto jednaji.

Nebudu zde rozepisovat kdo za co dostal banana, ale ver, ze si ho zaslouzil. Mas-li s tim problem, tamhle jsou dvere.

bahno:
Asi neumim číst: http://abdl.cz/index.php/topic,3227.15.html

bahno:
On tu neni "edit button ?"

Tak navážeme - od odkazované stránky směrem dolů.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Přejít na plnou verzi