Abdl > Novinky
Soukrome zpravy a nastaveny email
PetrMyslivec:
Ne :-\, pokud máte nastaveno zasílání upozornění o přijetí nové soukromé zprávy nebo nějaké jiné aktivity z tohoto fóra na svůj email a ten buď špatně vyplníte nebo dojde k jeho zrušení, přijde zpět informace o tom, že toto upozornění nelze doručit a protože to samotné upozornění se odesílá z emailu tohoto fóra, může to pak asi vypadat dost rušivě a v emailové schránce nepřehledně.
raulik:
Takze asi takto - post.sk - ze ktereho se mi pravidelne vracely emaily hlasi spatnou chybu. Tu jsem v softu fora opravil - nicmene, to bylo ze strany post.sk spatne vyhodnoceno. Od te doby neprebiraji postu zadne jine mail servery. Jakmile bude cas, tak toto vratim zpet, ovsem pak se opet post.sk ozve. - Zrejme nektere servery zaradim na blacklist a bdue po prdeli.
Druha vec je ta, co psal Petr, a sice ze mate plnou schranku/jiz leta neexistujici email - a me pak chodi desitky vracenych emailu denne.
lycanth:
Taky by mozna nebylo spatne nastavit notifikace emailem defaultne na "nikdy" pro nove zalozene profily.
Jinak kolik uctu je, kterych se to tyka? Asi jich bude hodne...
raulik:
S tema defaultama to nema smysl. Nove registrovani maji meily spravne.
Tyka se to cca poloviny useru. A zvlast nekteri uzivatele pouzivaji SZ misto chatu. Zvlast post.sk neumi poznat spravny email.
Mircaa:
Máte nastaveno upozornění na novou zprávu emailem ?
Pak máte týden, pote budu mazat účty takto nastavené. Máte s tím problém, tak si nastavte email či upozorňování tak, aby mi co pár minut nepípal mail s nedoručeným upozorněním na zprávy. Případně Vám můžeme vypnout soukromé zprávy, co Vy na to ?
[/quote]
Mailiky mi zatím chodí došli dva bez poruchy, komplet text, zatím vše OK.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi