Při osobním povídání na sraze mi přišlo, že to většina z nás nemá zase tak úplně ideální jak bychom chtěli, ale základem většiny úspěchu je stanovení si ideálního cíle ke kterému chceme dospět. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud si stanovím nějaký cíl a pracuji na jeho naplnění je ta cesta daleko jednodušší, než kdybych bezhlavě přemýšlel o tom že se mi nedaří a vlastně ani nevím co chci. Stejně tak pokud si stanovím cíl moc obecný - málo konkrétní, tak se k němu sice dopracuji, ale je to spíše zklamání, protože mám co jsem chtěl, ale není to ono.
To může být i případ většiny z nás / vás, kdy vám situaci buď vyhovuje (zaplať pán bůh alespoň za to jak to je), nebo jste na, že byste vůbec mohli mít nějaký cíl a ten by se vám ještě ke všemu splnil dávno rezignovali.
Věřím tomu, že takový cíl a sen jako je mít vysněného životního partnera/ku, děti, pěkný dům, spousty peněz máme vesměs všichni, ale mě zajímají spíš vaše cíle, klidně i spojené s výše popsaným ohledně abdl.
- zkuste se trochu rozepsat, ne jako na seznamce: "Ahoj jsem Pepa z Dolní Horní a hledám holku co mě přebalí"