Abdl > Plenky
kolik a jakých plenek máte doma ?
mmisa:
Vážení, plenkoví kolegové.
Chtěl bych tímto poděkovat v poslední době hlavně členům Dorotova, stalevplence i Raulikovi. A zároveň vyzvat ostatní přispěvatele, zda by mohli Své vzkazy a komentáře o tom, co mají doma, či zrovna na Sobě za plenky, dokumentovat přiloženými fotografiemi.
Určitě to každého z nás velice zajímá a pohled na foto potěší i zvedne adrenalin a jistě by i velice oživilo a udělalo více zajímavou, tuto rubriku. Také by se i vytratily pochybnosti o tom, co zde občas někdo uvádí.
Předem Vám Všem, nejen za Sebe, děkuji. mmisa
djwiktor:
Tiez sa k tomu priklanam, viackrat tu dakto pise ze ma velke mnozstva doma a v reale mozno len nechce "zaostat" . Ja davam taku narychlo fotku, ako to mam u seba v jednej izbe momentalne naskladane - z tychto si doplnam v skrinke len ked uz je tam malo :) Vo vreciach je to preto, lebo v izbe je velke stare okno z dvora a je vidno z ulice dnu. Ak treba nejaku detail fotku, nie je problem. Fotku uz daku v teme co mate dnes na sebe som uz daval. Nemam s tym problem.
P.S. - urcite este niekoho zaujme krabica s napisom Cellsan adult diapers - a ano, je tam presne to co si myslite kolegovia slovensky - prave, nefalsovane a posledne, priamo od vyrobcu celoigelitove Cellsan plienky :) Samozrejme , nie su na predaj.
mmisa:
Zdravím Tě a díky za podporu i přispění s vizuálním zkvalitněním příspěvků.
Máš hezké zásoby! Užíváš si je sám, nebo s pomocí někoho dalšího? Měl bys zájem, na nějakém dalším setkání lidiček, podělit se o Své zkušenosti s plenkařením? Zájem poslechnout si zážitky a třeba se i na něco z Tvých pokladů podívat, by jistě byl.
djwiktor:
Ahoj, zrazy pravidelne sledujem terminy a pod. ale ked clovek je kazdu chvilu niekde inde, alebo ma prace nad hlavu, nie je to jednoduche. Ale mozno to raz vyjde a pridem pozriet :) samozrejme poklady ked budem trochu doma, tak spisem a pofotim co vsetko za poklady som nazbieral za tie roky :)
Plienkarenie si uzivam sam ale samozrejme mi to priatelka toleruje :)
invix:
jelikož sem právě doplnoval příruční zásoby tak sem udělal par fotek abych umlčel pochybovače a nebyl tu jen za tlučhubu, štouralové jistě budou namítat že to neodpovídá množství které jsem psal ale nemam potřebu nikomu nic dokazovat a bud mi věříte nebo ne mě je to fuk.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi