Abdl > Plenky

Jaké plenky máte na sobě dneska?

<< < (17/105) > >>

mmisa:
               Zdravím.

Tak jsem tady zas.
    Dnes mám na sobě opět iD slip expert Super M ( 28 ks v balení ). Na nich mám navlékací plenkové kalhotky s PVC uvnitř a saténem z venku, světle fialové barvy fy: Hayan, černé bavlněnosilonové  punčochové kalhoty, na tom tmavomodrý dres s červenými pruhy na boku a pak normální triko a kalhoty. Takto mohu chodit venku i doma.
   Dnes v noci se mi podařilo trochu pročůrat pleny – měl jsem Abri Flex L 1 a igelitové kalhotky FUUBUU 2201. Bohužel, šel jsem spát v již počůraných plenách, které jsem měl celé odpoledne. Mylně jsem si myslel, že to do rána ještě vydrží. Naštěstí, díky těm igelitovým kalhotkám, bylo prostěradlo pouze mírně vlhké na jednom místě. Pleny byly durch mokré a vnitřek kalhotek byl mokrý také.
   Foto dnešního oblečení přikládám: 

djwiktor:
Ja dnes v praci, rano som si vzal FormaCare Xplus M, v nich jedna prelozena BellaHappy 5, a cez to Depend Super Slip L.  Snad to vystaci na cely den.

plnaplena:
wow! to by chtělo foto! ;)

Bibinko:
Tak já dnes 1x ABRI L4, v tom 4x ABRI LET (ze srazíku...). Přes to igelitové gaťky se zavazováním a je mi fajn...  8) ::) ;D

mmisa:

Zdravím opět, osazenstvo těchto řádků.

Včera i dnes, mám na sobě: iD slip expert Super M ( 28 ks v balení ). Na pleně mám PVC kalhotky z Číny zn.: FUUBUU 2201 Adult diapers. Byli k mání, na našem srazu 16.01.
   Nafotil jsem toto oblečení na ukázku v předchozích odpovědích a proto je to tentokráte bez obrázku. Abych se neopakoval.
   Pleny jsem si vzal do spaní včera, krátce před půlnocí. Mám je stále na sobě, teď, kdy píši tyto řádky a stále ještě drží - neprotekly. Počůral jsem se do nich X-krát, počet nevím. Počítám s tím, že ještě nějaké pomočení se, snesou.
   Že by vydržely do večerního přebalení před spaním? To poznám! mmisa   

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi