Abdl > Plenky
Jaké plenky máte na sobě dneska?
phoenix83:
Ja som bol vždy skor len na jednorázové na lepítka, aj to len tak cez deň a na chvílku. Na dlhšie som si netrúfol. Ale dnes na celú noc som skúsil len tak vložné plienky Moliform Plus. Neviem prečo, ale nejako sa mi nechcelo behať na záchod tak reku vyskúšam jednu. A musím povedať že ma oslovili. Vložné som nejako nemusel, ale táto bola fajn. Docela nenápadná, nebola v boxerkách moc vidieť, pohodlná, sedela na mieste a aj sa do nej vmestili 3 počurania. Asi prvá plienka čo som mal na sebe celú noc.
mmisa:
Zdravím!
Dnes mám: Abri Flex Premium L1 - navlékací jednorázové kalhotky, plenkové kalhotky s PVC uvnitř a saténem z venku, světle fialové barvy - viz foto - fy Hayan, světle hnědé, lesklé silonky s klínem - mají střih, jako klasické punčocháče, se 2 švy na zadku, bílé body se zapínáním v rozkroku a krátkým rukávem, od 12:30 hodin, doposud, tj. 20:00 hodin.
Počůral jsem se několikrát, nepočítal jsem to.
Mějte se, mmisa
brooks:
Po dlhých a veľmi náročných takmer 20tich dňoch som si dnes konečne doprial pekný balík a to konkrétne 2x Tena Slip Maxi L a k nim ešte 2x suprima vložky a to celé v krásnych ružových PVC nohavičkách. Po tak dlhej dobe neskutočný luxus! 8)
Mrartin:
Ja mám dneska na sobe abri form m 4
A kalhotky medik se sandrou a v nich pro jistotu vložnou plenu. Kalhotky funguji naprosto skvěle a nic nepustí i kdyz plena proteče
plnaplena:
já měl dnes v práci super seni quatro medium a nyní jsem si vzal na noc také jednu a na to pvc zapínací kalhotky ;)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi