Abdl > Plenky
Jaké plenky máte na sobě dneska?
Dorotova:
Právě se oblékám do práce a mám nachystaných 5 látkových na to ID slip super a přes to body na stažení. Mělo by to vydržet :) celý den
peja:
tak to je vodvaz, ale nebude to hygienické být celej den v práci v jedněch plenách. Ale obdivuji se si troufneš jít do práce v plenách, to já bych nedal, z důvodu převlékaní na šatně to by byly pohledy. Pokud máš inkontinenci tak to je jiná situace s tím se nedá nic dělat. Ale stejnak v práci z důvodu hygieny přebaloval. Já mám rád se pokakat nebo počůrat a užít si to ale bejt v tom nějak moc dlouho. Mě se totiž líbí ten pocit přebalení do nové pleny, jako nějaké batolátko které neumí na nočník.
mirekkkk:
Já mám TENA také, s největší savostí, již jsou totálně mokré, za večer jsem je skoro pročůral a již třikrát jsem do nich stříkal sperma...
sm_sexik:
ahoj, ja som dnes nasiel odvahu a zasiel som do ltx.cz kde som si kupil plienky neznamej znacky. Udavana savost je 4000ml, maju potlac s medvedikmi a su zvonka igelitove ... super pocit... jednu mam na sebe, zatial som sa do nej len vystriekal ale zachvilu dufam otestujem aj savost :)
Fabineman:
Pozrel som si stránky ltx, ale... Nič proti gustu, sú strašne predražení. Nuk 5 je 5x drahší, ako ho kúpiš na oficiálnej stránke nuk.cz alebo nuk.sk. Ja som ich kúpil za 3,69€ oni ich majú za 15... Nehovoriac o tím, že plienky majú len v jednej veľkosti a pýtať za kus 5€... To už je moc.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi