Abdl > Plenky
Jaké plenky máte na sobě dneska?
Okanzee:
Jem bych k těm plenkám InControl dodal, že mají menší velikosti okolo pasu, řekl bych až o 1 velikost. Přítelkyně používá plenky vel. M a asi by se vešla do S, ale Incontrol vel. M sotva zapne... V mém případě to samé, používám velikost L, ale Incontrol vel. L sotva zapnu...
Okanzee:
Rád bych se podělil o další testování plenek Incontrol. Tentokrát jsem testoval, co vydrží, když se použiji ihned po zabalení i na velkou potřebu, přičemž jsem díky tomu očekával jejich poloviční vydrž než jen při používání na malou (což se pak potvrdilo). Zabalení v 6 večer po příchodu z hospody, tudíž ten večer kromě "kakání" musely ještě dost absorbovat, přičemž jsem večer zvládl ještě pár lahvových piv. Po ranním vzbuzeni, kdy je močení největší, v 7 ráno, pořád ještě držely, ale už jsem se bál. Abych včas odhalil případné úniky, použil jsem přes ně pouze obyčejné trenky. Po ranní kávě a dalším "kakání" a čůrání trenky navlhly, leč plenka nikde zjevně neprotekla, tudíž lehký únik někde přesně v okolí rozkroku. Závěrem tedy - při vypití opravdu hodně tekutin a použití plenky 2x k velké potřebě a to i hned po zabalení, plenka vydrží min. 12 hodin... A co víc - nepoužil jsem žádnou hygienu proti opruzeninám. Po delší době třeba u Crinklz už mi pálilo okolo stehen, hlavně kolem gumičkek v rozkroku, tady je to úplně bez problémů, ale každý na to určitě může reagovat jinak.
martinpcz:
Momentálně Tena Slip Maxi. Chtěl jsem objednat ty s obrázky z mmmm.sk, ale už jsem se nemohl dočkat. :)
Trolko:
dnes molicare super L (ešte plastové) na dovolenke ;D
Malejjelen:
Od včerejšího večera mám na sobě NRU tinimals s jedním boosterem. Zatím tři počůrání a ještě jich několik zvládne. Je to příjemný balík na deštivý den, bodyčko krásně drží vše na místě
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi