Abdl > Plenky
Jaké plenky máte na sobě dneska?
Janka:
Dnešek si fakt užívám. Jsem v práci sama, v celé budově nikdo, jen ostraha (a ten chrápe v recepci) ;). Takže od rána mám na sobě jen (a když říkám jen, tak myslím jen. Nic víc.) 2x M4 a v nich 3x Seni V. A už je to docela váha tahat mezi nohama skoro plnej balík :D
Jinak cesta z Prešova zpět do UNL proběhla maximálně vzrušeně. S plným balíkem a natřásajícím se autě po D1 jsem měla často problém se soustředěním ;D Domů jsem doslova doběhla a ihned jsem si musela ... to už je mimo tohle vlákno ale určitě víte co :-*
peja:
--- Citace: bracesfan Října 18, 2015, 21:01:48 ---
--- Citace: peja Října 18, 2015, 12:06:31 ---Já jsem si koupil tyto plenky http://www.ltx.cz/adult-baby-1/nocni-plenky-pro-dospele-deti.html a jsou super. Jsem počůral a pokakal jak batolátko a drží ty plenky dobře. Ještě jsem si koupil jejich dudlík pro adult baby a ten je parádní.
Připadám si jak malý batolátko, teď mi už chybí jen někdo kdo by mě přebalil .
--- Konce citace ---
Akorát ty ceny několikrát dražší než v normálních e-shopech ...
--- Konce citace ---
Ceny jsou vyšší, ale neviděl jsem v jiných českých eshopech pleny pro dospělé v dětských motivech.
djwiktor:
Ja dnes po vybornom spanku jednu Cellsan M, v nej vloznu od Airoliver, a cez nu Depend Super Slip L. A uz si to vychutnvam v praci, den bude dlhy.
mich:
fialovou Molicare M a pres ne kalhotky, super kompbinace pokud chcete aby vam to pekne drzelo u tela
Mrartin:
Já dneska abri form l4 a kalhotky. Pokud je plenka pořádně plná to bez kalhotek nejde
Tak vypadala po příchodu z práce
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi