Abdl > Plenky
Jaké plenky máte na sobě dneska?
nobody:
4 latkove a pres ne igelitaky
Dorotova:
tena slip maxi L v tom 9 látkových a přes to kalhotky na suchý zips :)
Janka:
Dneska mám super den. Cesta UNL - Prešov a zpět. Mám na sobě jednu M4 a v ní dvě Seni V. Od rána dvě kafe a Monstera, takže už je docela nacucáno :) Před cestou zpět zkusím přidat jednu nebo dvě Seni V. Ještě, že jezdím sama a nemusím nikde stavět ;)
DLTom:
--- Citace: Janka Října 15, 2015, 13:24:12 ---Dneska mám super den. Cesta UNL - Prešov a zpět. Mám na sobě jednu M4 a v ní dvě Seni V. Od rána dvě kafe a Monstera, takže už je docela nacucáno :) Před cestou zpět zkusím přidat jednu nebo dvě Seni V. Ještě, že jezdím sama a nemusím nikde stavět ;)
--- Konce citace ---
Škoda, že tu nejde lajkovat, občas by to bodlo :-)
xsat:
Včera večer jsem se zabalil do Attends Regular Slip 10L, upravenou aby uprostřed prosakovala, přes to iD Slip Large Super, 2 bílé ručníky zabalené v 90x60 cm absorpční podložce (zachytí případné protečení), zapnuté jednou iD Slip Large Maxi, přes to fixační kalhotky Seni, přes to jednu Seni Super Trio X-Large, a na vrch ještě jednu Seni Super Trio X-Large.
Počůral jsem se včera večer, v noci a ještě dneska ráno, ale pořád se cítím v suchu. Teď jsem se i trochu pokakal, ale ještě jsem neskončil, ještě jim přiložím obojího.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi