Abdl > Plenky
Svrchní plenkove kalhotky
plnaplena:
a jakou velikost, když používám pleny abri M4?
ababyi:
plnaplena> Nie som si isty ci chapem otazku. Na tej stranke je predsa tabulka velkosti, a to sa obvykle urcuje podla postavy, nie podla plienky...
Waist = rozmer okolo pasu v nenatiahnutom stave
Waist Max. = rozmer okolo pasu v natiahnutom stave
Leg = okolo stehna (otvor na nohu)
Leg Max. = detto natiahnute
Crotch = sirka materialu v rozkroku, od nohy k nohe
Rise = vyska vpradu/vzadu
Width = sirka
Side = vyska na boku
Ak chces poradit tak radsej vacsie, lebo z prilis tesnych ti moze vytekat ked sa natiahnu pri pohybe.
ababyi:
Stratil sa niekde po ceste moj doplnujuci komentar: dost pomaha medzi plienku (jednorazovku) a nohavicky dat este obycajnu bavlnenu (detsku) plienku. Odvadza to vlhkost na vacsiu plochu.
ababyi:
Alebo slipy ;)
Proste nieco textilne.
stalevplence:
dotaz plenky nosím protože musím používám jednorázovky a přes ně svrchní kalhotky buď natahovací nebo na patentky se svrchní barevnou gumou nebo látkou vypadají všechny jako trenky z dálky a do práce jezdím na kole v těhlech vedrech je neunosné být v plence ale jinak to nejde když to musí být a brát si ještě nějaké kalhoty či delší kraťasy je už moc tak si vemu jen delší tílko aby to přikrylo svrchní kalhotky a jedu jen v tílku, plence jednorázové a svrchních kalhotkách nahý nejsem mohl by mě zastavit policajt a něco mě říci když pojedu z koupálka jen v plavkách a tílku tak to vyjde na stejno myslím a v plavkách jsou některé partie vidět více než v plence díky za názor. PS.: V německu jsem takhle chodil po marketech a nikdo nic neřekl ani policajti a ani nikdo nečuměl a ani si mne nikdo neprohlížel ale tam to berou jinak.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi