2 Mircaa: ??. Taky jsem to nepochopil. Už to pls nehul a vysvětli, co to mělo znamenat.
Budu se vám věnovat jak to půjde. Prosím nehažte tzv. do pytle pro hloupé, nejsem taková jak si myslíte.
Občas někdy ujedu a s tím mám problémy, myslím na věc a píši hodně dopředu a nikdo mi nerozumí.
Nikomu se nevysmívám ale chtěla jsem jen urychlit odpověd ale zase jako vždy myšlenkou asi ke dnu.
Pak sem blbka ale ne blondina, vím že to měkké i tam nepatří ale takhle to se mnou je. Jak někdo píše pls
tak vůbec nevím co to je, prášky neberu ani nějaké blbé léky ani to co tu píšete, to by jste mi urazili všichni, fakt jo...
Prostě když objednávám plenky nebo jiné věci, kupuji tak všude, jsem známá jako nákupčí pro zákazníky, tento post
jsem si vybudovala jen proto aby když třeba dojde zboží tak mi doručovatel který doveze materiál řekne zas tady máš
nějakej balík, kolik ti to vynáší a já s úsměvem někdy kilo někdy víc záleží co zákazníci chtějí. Pošták - a co daně a já
kašlu na ně mám vedoucí v PHA ta řeší tyto věci. Asi ted zase nikdo nechápe ale co, mám krytý záda a mohu si objednat co chci
a nikdo neví že je to pro mne. Takhle je to u mne, vím že jsem asi slovem ublížila viz asi pár příspěvků proti mě
no tak zveřejněte mail a budu mít po ptákách a nebo po pipině

Když to ted shrnu tak se omlouvám za svoje nejasné výtvory vůči
zde přítomným v klubu ABDL, prominte snad se někdy polepším v citaci. Fakt jo, omlouvám se pánové i slečinky v těle mužů i slečinek kteří se zde balí do plínek. Každý zde máme svůj malý problém je to záliba nebo se musí a nebo obojí. Tak pardon, Miruška.
Ahoj a odpovědi prosím s citem, děkuji moc...