Autor Téma: Nováčči, koukejte se představit  (Přečteno 151390 krát)

Offline Potvůrka

• Registrovaný uživatel
  • 5 a více
  • Vždy je někdo, kdo ti plínku vymění. :3
Re:Nováčči, koukejte se představit
« Odpověď #225 kdy: Dubna 23, 2023, 22:17:10 »
Ahoj,

tímto bych se vám chtěla představit.

Jsem člověk měnící si pohlaví, nechávám si ho změnit  na ženu. Plenky nosím abych se cítila bezpečně. Co se týče mě 24 letá žena s partnerem (ano, fakt o tom ví!!..už spolu nějaký ten pátek bydlíme :3 :)...mění plenky zdatně ať už je plenka jenom mokrá nebo mám v ní bobáka). Ne, nevadí mu to :) A tak bych to asi uzavřela, nevím co sakra o sobě napsat. :3 :P

Joooo abych zmínila ještě jednu věc, každý můj partner/ka věděli, že plenky nosím. Jsem totiž psychopatka a tomu, kdo to nepochoil, tak jen říkám "tam jsou dveře. Nazdar!!!" :3
:3 Potvůrka :3

Offline Diaperboy123987

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
« Odpověď #226 kdy: Května 13, 2023, 16:45:33 »
Ahojte :) Hľadám tu niekoho zo Slovenska PE PD a okolie som gay mám 24 rokov a rád nosím plienky

Offline Okanzee

• Čerstvé maso
« Odpověď #227 kdy: Května 16, 2023, 13:24:40 »
Ahoj, je mi 35 a po několika zkušenostech, z toho v jednom dlouhodobějším vztahu, jsem si ujasnil názor, co přesně hledám a co mě baví. Je to vztah DD/lg, moci se o lg starat, pečovat o ní, hrát si s ní, k tomu se líbí, když je oblečená jako batole a má plínky. V DD/lg vztahu mi jde hlavně hlavně o age regression, než o roleplay. Což vše tohle bylo přesně obráceně v tom dlouhodobějím vztahu, šlo o občasné hrátky a o roleplay. Tak zde bych se s nějakou chtěl seznámit, i když evidentně je šance abnormálně malá, za pokus to stojí, protože jiný vztah si ani nedokážu představit. Hledám na více tématických seznamkách, ale uživatelská základna je malá.