Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (20/60) > >>

gepard:
Ahoj, tak jsem se zde také zaregistroval, ale fórum znám už dlouho. Nejsem úplným milovníkem plenek, ani je nenosím, ale chtěl bych být spíše miminkem, aby se o mě někdo jako o miminko staral. Chci mít hlavně dudlík v puse, a aby mě někdo vozil v kočárku, zabalil do fusaku apod. Samozřejmě i přebalil, protože to k tomu patří a moc rád se nechám přebalit, ale jinak plenky nejsou úplně můj největší zájem. Rád bych zde poznal někoho, kdo má stejné zájmy a s někým se i seznámil. :)

fusak:
Milý Gepard,
skratka ABDL pozostáva zo štyroch slov a plienkam sú venované iba dve z nich, takže je to 50:50.
Niekto je na plienky, niekto na cumlíky, niekto na dupačky, niekto možno na fusaky a niekto na niečo úplne iné. Každý to má inak - ale nezabúdaj, vždy si členom komunity - takže vitaj a cíť sa tu ako doma.
Ak budeš mať chuť prehodiť pár slov, rád ich s tebou poprehadzujem.

TheIlluminati:
Ahoj jsem kluk z Prahy který rád nosí plenky a používá je všemi způsoby bohužel nemám nikoho kdo by se o mě staral a přebaloval mě

diaperboyss74:
Ahojte, mám 17 rokov a rád nosím plienky.

JiříS:
Ahój už jsem tu několik let ale až teť jsem se rozhodl sem napsat a něco o sobě napsat :-) bydlím v Karlovarském kraji  je mi 20 let rád dudlam dudlík  nosím plenky a pořádně je používám a při tom koukám na filmy pohádky.  Rád na této stránce si čtu příběhy.  Nosím je ven na nákupy občas a hodně málo kdy i do práce. 

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi