Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu
Nováčči, koukejte se představit
Lucie:
To jsi hodně mladá. :) Mně už je přes 30. Ale občas si také koupím ty dětské plíny. Pořád obleču tu největší dětskou velikost (18-35kg)
Vůbec se neboj. I když by plenky rodiče našli, pořád můžeš říct, že si měla silnou menstruaci. To je naše holčičí výhoda. ;D
Nikol19:
--- Citace: Lucie Května 05, 2024, 21:23:50 ---To jsi hodně mladá. :) Mně už je přes 30. Ale občas si také koupím ty dětské plíny. Pořád obleču tu největší dětskou velikost (18-35kg)
Vůbec se neboj. I když by plenky rodiče našli, pořád můžeš říct, že si měla silnou menstruaci. To je naše holčičí výhoda. ;D
--- Konce citace ---
Aha a ako dlho už ich máš, kedy si ich začala mávať? Fu no neviem či by mi to pomohlo nejako. Ja by som mohla mať kľudne aj veľkosť 4 alebo možno aj 3. Ja som chudá dosť.
Lucie:
Pleny jsem si začala kupovat cca v době, když jsem byla na střední škole. Do té doby jsem používala různé náhrady. A nebo občas když jsem náhodou našla nepoužité pleny, které někdo vyhodil. ;D
Nikol19:
--- Citace: Lucie Května 05, 2024, 21:58:46 ---Pleny jsem si začala kupovat cca v době, když jsem byla na střední škole. Do té doby jsem používala různé náhrady. A nebo občas když jsem náhodou našla nepoužité pleny, které někdo vyhodil. ;D
--- Konce citace ---
Aha, no ja mám možnost ísť do obchodu DM pre plienky alebo objednať z mmmm.sk, v škole u nás tiež predávajú ale tam nechcem kupovať, chodím na strednú školu pre telesne postihnutých. Mám zdravotný problém a to je anorexia... Možno zajtra sa už odvážim kúpiť. Ale rada by som počkala do toho výletu.
Lucie:
Škoda že nebydlím někde poblíž. Bych ti nějaké plíny osobně koupila. ;D
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi