Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (51/60) > >>

tretioko:
Tady máš celý vlákno o plínkách a zaměstnání:

https://abdl.cz/index.php/topic,5159.msg36432.html#msg36432

Lucie:

--- Citace: KukuricaP  Září 29, 2023, 22:57:53 ---Luci můžeš trochu rozvést proč nosíš pleny kvůli práci? To si nějak neumím představit. Děkuju :)

--- Konce citace ---
Pracuju venku, a můj výdělek závisí na tom, kolik toho udělám, a ne jak dlouho jsem v práci. Takže jít na záchod by znamenalo přerušit práci a jet do nejbližšího obchodu nebo někam. Navíc v zimě když mám na sobě troje kalhoty, tričko, mikinu, dvě bundy. Prostě je praktičtější, když se budu počůrávat. V létě bych to sice i vydržela, ale v zimě to víc jak 4 nebo 5 hodin neudržím. Snažím se to držet abych byla suchá co nejdéle, ale jak to tělo vzdá, tak už si potom učůrávám průběžně.

01-subboy:
Jsem subboy, littleboy... miluju plenky a hlavně být někým ovládaný a hledám si maminku, která by se o mne starala a vychovávala.

STANKA-MALÁ:
Ahoj, po dlouhé době jsem zase tady. Myslím že mě znáte. V minulosti jsem psala příběhy a několik jim již mam napsaných, všechny jsou o mně. Nosím plenky a moje nejoblíbenější značka je cushies. Mám problém s psaním příběhů přes mobil. Nevim jak ho sem dát.

jasvit:
Ahoj, jdu jen koukat, jsem poměrně nekomunikativní. Dík za pochopení.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi