Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (6/60) > >>

Johny333:
ahoj jsem z  Kroměřiže  rad nosim plinky pritahujou me uz od 6 let  davam si je kazdy den na spani  chtel bych se z nekím seznami tak mi napiste

petros:
Chodím sem už docela dlouho, registraci mám taky déle, ale zatím jsem moc nepsal. Říkám si, že je asi načase...
Bydlím na západě, u hranic s Německem, v Tachově. Jsem DL, ne AB... Neberou mě dudlíky a dětský oblečení, ale nošení plínek je prostě super...
Jsem moc rád za tohle fórum, koukám sem skoro denně, hltám příběhy a novinky. Prostě díky za to  ;) :D

raulik:
Toz vitej :D

Toust:
Ahoj jmenuji se Tomáš je mi 19let jsem z Písku v Jihočeském kraji.Jsem AB a na tyto stránky a jiné stránky s abdl tématikou koukám už od doby kdy mi  bylo  12 až 13 let.Nevím to úplně přesně.Ale až poslední rok jsem začal hlavně tuto stránku sledovat aktivně.AB praktiky už provozuji půl roku (ty pravý a né peřinu nacpanou v trenýrkách a podobně :) ) od te doby jsem ani jednou nespal bez plínky a dudlíka už si to pomalu nedokážu ani představit bez toho. :) Nejradši mám vzít si plínku a dudlíka a jít se koukat na Anime nebo hrát Dotu popřípadně i jiné hry nebo sledovat normální filmy a pohádky nejradši mám Rebelku.

themara:
Ahoj jmenuji se Marek je mi 27let jsem z Prahy a jsem AB

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi