Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (50/60) > >>

abriform:
Ahoj Lucie,
jsi na instagramu ?

Lucie:
Ne. Už jsem trochu starší (přes 30), takže tohle mě neláká.

fusak:

--- Citace: Lucie  Září 25, 2023, 08:57:36 ---A proč by mi někdo psal zprávu? Jsem tu pár dní.

--- Konce citace ---
Preto, milá Lucie, lebo tu z teba podaktorí budú mať polúcie ;)
Hlboko sa ospravedlňujem ababyimu za offtopic v tomto vlákne, ale proste som si nemohol pomôcť   ;D

Lucie:
Hmm... Tak někdo už psal zprávu s dotazem, jak jsem začínala. To by se mohlo dát i sem, nebo ne? Když už to mám napsané:

Začínala jsem hodně mladá, počůráváním bez plenek. Jako malá holka jsem měla různé nehody. Třeba když mě něco hodně rozesmálo, trochu jsem to pustila do kalhotek. A tak podobně. No a protože to bylo příjemné, občas jsem to večer před koupáním pustila v koupelně do kalhotek úmyslně. Mokré kalhotky jsem pak schovala do špinavého prádla. Pamatuju taky jak jsem se počůrala v posteli. Klasický sen, že jdu na záchod, čůrám, a pak jsem se probudila, a zjistila jsem, že čůrám doopravdy. Hned jsem to zastavila, ale srdce mi bušilo a moc se mi to líbilo. Postel už byla mokrá, tak jsem to pustila ještě trochu, tentokrát už úmyslně. Pak jsem si sundala mokré pyžamo a nahá jsem se snažila usnout vedle toho mokrého fleku. Přechod k plenkám byl asi díky tomu, že se mi líbilo být mokrá, ale skrz kalhotky to hned proteče, tak jsem přemýšlela, jak si to víc užít. A napadlo mě, dát si do kalhotek malý ručník. No a to už je k plenkám blízko. Jako starší jsem si taky učůrávala do menstruačních vložek, a tak podobně.

KukuricaP:

--- Citace: Lucie  Září 24, 2023, 14:26:17 ---Ahoj, zdá se, že tohle je jediné téma kam lze momentálně psát, takže to asi bude úmysl, že? Já moc na tyhle intro témata nejsem. Proč jsem se tady zaregistrovala je jasné. Ráda se počůrávám do plenek i bez. Poslední cca rok nosím pleny každý den kvůli práci. Někdy si vezmu i na noc. Snad to pro začátek stačí. Další info třeba někdy později.  :)

--- Konce citace ---

Luci můžeš trochu rozvést proč nosíš pleny kvůli práci? To si nějak neumím představit. Děkuju :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi