Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu
Nováčči, koukejte se představit
DirtySophy:
--- Citace: raulik Května 31, 2015, 13:37:20 ---:-)
--- Konce citace ---
Ahojte som chalan mám 21 rád nosím plienky a aj do nich cikám a kakám. Milujem ich už od svojich 13 rokov a nedávno som do toho zasvätil aj moju priateľku takže si to užívame spolu.
DirtySophy:
--- Citace: raulik Května 31, 2015, 13:37:20 ---:-)
--- Konce citace ---
Ahojte som chalan mám 20 rokov a som aj AB aj DL , rád nosím plienky cikám aj kakám do nich. Nosím ich aj doma s dudlíkom v ústach a bodyčku na sebe a aj vonku v nejakom tesnejšom oblečení aby bolo plienku vidno to mám veľmi rád.
Túto záľubu zdieľam už aj s priateľkou a veľmi si to užívame. Budem rád keď kohokoľvek s rovnakou zálubou spoznám :)
ababyi:
Za pár dní o rok menej ... prezradíš, ako na to? :)
Tormen:
Ahoj, zdravím všechny a přeji krásné odpoledne!
Rád bych se vám jako nováček představil. Sexuálně jsem otevřený člověk, mám rád obecně BDSM v celé jeho šíři. Nejbližší mi ale je ABDL, hodně blízké mi je i DD/lg. Jsem heterosexuální a přesto, že v běžném životě tak ani nepůsobím, tak sexuálně jsem v roli dominantní. Z toho vyplývá, že moje role v ABDL je především role Pána pro holčičku v plínce. Jsem o trošku víc zaměřený na DL než na AB a při sexuálních hrátkách se mi strašně líbí všelijaké čůrací a počůrávací hry, ideálně spojené s plenkami hlavně na opačném pohlaví. V běžném životě mi je sympatické DD/lg nastavení ve vztahu, a to i bez neustálého nošení plínek. S DD/lg i ABDL ve vztahu mám zkušenosti.
Jsem třicetiletý Pražák, vysokoškolák, rozumný, sportovně založený a introvertní člověk. Myslím si, že i vcelku hezký. S některými z Vás jsem se viděl teď na dvou srpnových srazech v Ateliéru.
Krásný den všem!
Tormen
technik5:
Ahoj, jsem z Písku a na plenky jsem ujetej již hezkou řádku let.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi