Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu
Nováčči, koukejte se představit
Potvůrka:
--- Citace: Potvůrka Dubna 23, 2023, 22:11:04 ---Ahoj,
tímto bych se vám chtěla představit.
Jsem člověk měnící si pohlaví, nechávám si ho změnit na ženu. Plenky nosím abych se cítila bezpečně. Co se týče mě 24 letá žena s partnerem (ano, fakt o tom ví!!..už spolu nějaký ten pátek bydlíme :3 :)...mění plenky zdatně ať už je plenka jenom mokrá nebo mám v ní bobáka). Ne, nevadí mu to :) A tak bych to asi uzavřela, nevím co sakra o sobě napsat. :3 :P
--- Konce citace ---
Joooo abych zmínila ještě jednu věc, každý můj partner/ka věděli, že plenky nosím. Jsem totiž psychopatka a tomu, kdo to nepochoil, tak jen říkám "tam jsou dveře. Nazdar!!!" :3
Diaperboy123987:
Ahojte :) Hľadám tu niekoho zo Slovenska PE PD a okolie som gay mám 24 rokov a rád nosím plienky
Okanzee:
Ahoj, je mi 35 a po několika zkušenostech, z toho v jednom dlouhodobějším vztahu, jsem si ujasnil názor, co přesně hledám a co mě baví. Je to vztah DD/lg, moci se o lg starat, pečovat o ní, hrát si s ní, k tomu se líbí, když je oblečená jako batole a má plínky. V DD/lg vztahu mi jde hlavně hlavně o age regression, než o roleplay. Což vše tohle bylo přesně obráceně v tom dlouhodobějím vztahu, šlo o občasné hrátky a o roleplay. Tak zde bych se s nějakou chtěl seznámit, i když evidentně je šance abnormálně malá, za pokus to stojí, protože jiný vztah si ani nedokážu představit. Hledám na více tématických seznamkách, ale uživatelská základna je malá.
ShyDiaperBoy:
Ahoj jsem kluk z Olomouckého kraje co rád nosí a používá plenky, je mi 23 let a rád bych poznal další lidi co mají stejnou zálibu jako já.
gayABDL:
Čau, mladý ABDL co si rád povídá o tématu, nosí plenky a všechno okolo nich. Přátelství nabízim komukoliv :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi