Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (44/60) > >>

Starboy012:
Ahoj, jsem kluk, co to má těžké s rodiči, protože u nich ještě pořád žiju. Jsem Abdl už asi od 12 a někdy to strašně nenávidím, protože myslím na ostatní lidi, co by si mysleli, ale potom to zase miluju. Přišel jsem sem, abych si tu snad, fakt snad našel mamku v Pardubicích, protože cestovat nemůžu - rodiče by se ptali. Snad takhle stačí na seznámení :)

Abdlboy11:
Ahoj jsem kluk 25 let DL. Rád nosím plenky a rád se do nich počůrávám.
V dětství jsem se počůrával asi do 11 let. Rodiče jednou donesly domů plenky s tím, že už to takhle dál nejde. Hrozně jsem protestoval a nechtěl jsem je. Bylo mi hrozně trapně. Nakonec mě to ale začalo lákat. Dokonce jsem se i párkrát počůral schválně abych je dostal. Nakonec jsem je ale nikdy nedostal. Místo toho jsem měl na posteli igelit. Potom jsem ale zjistil, že mě přitahují plenky. A to mi zůstalo dodnes.

diaperboyss74:
Ahojte, nejaký chalan z východu SK? ABDL

Ali:
Kámoši mi říkají Ali, ale vy teď můžete taky. Jsem devatenáctiletá dívčina z Čech. Rozhodla jsem se sem po pečlivém zvážení přijít a obhlédnout to tu.
Posílám pozdrav pánovi s bonbónky.

mumlalek:

--- Citace: Ali  Března 31, 2023, 09:29:23 ---Kámoši mi říkají Ali, ale vy teď můžete taky. Jsem devatenáctiletá dívčina z Čech. Rozhodla jsem se sem po pečlivém zvážení přijít a obhlédnout to tu.
Posílám pozdrav pánovi s bonbónky.

--- Konce citace ---

Ahoj. chtěl jsem ti poslat soukromou zprávu , ale seš tu asi moc krátce .

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi