Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu
Nováčči, koukejte se představit
leprakon1:
Zdravím sem leprakon1 a sem tu nový a v pleckách sem úplná lama měl sem zatím jen jeden balíček plínek a už mi došli :( používám dětské a ano jsou mi a je mi 28 co se tíče tohoto fora snad mi někdo odpoví na něco nebo si semnou popovídá nebo mi ba i dokonce dá radu ohledně plenek budu moc rád zdravím všechny :)
Janko Plienkovanie:
Ahojte som 37 ročný chalan ktorý rád nosí plienky a skúša nové veci Plienky nosím už dlho samozrejme nie každý vie o mojej záľube 😉 Na rovinu som pri tele rád spoznám nových ľudí popíšem stretnem sa
A píšeš to sem potřetí proč ? Ale jo, pokračuj... - edit by raulík
Little_metalhead:
Zdravím, jsem tu nový, tak se jdu představit. Jsem 23 ABDL kluk (převážně DL) se zálibou v tvrdé hudbě a pocházím z Olomouckého kraje. Mám rád plenky osobně, ale rád bych zkusil i péči o malou holčičku (od přebalování až po čtení pohádek na dobrou noc). Pokud by se tu našla slečna libovolného věku na pokec o ABDL či plenkaření, uvítám kontakt přes zprávy nebo email.
Honzíček:
--- Citace: raulik Května 31, 2015, 13:37:20 ---:-)
--- Konce citace ---
Miminko hledá rodiče. Je mi 43 let, chlapeček, ale můžu být i holčička, když budete chtít a třeba i starší děťátko, než úplně miminko. Hledám rodiče jakéhokoliv pohlaví, ideálně dva, kteří by mne krmili, přebalovali a třeba i sexuálně zneužívali. Nejlépe Praha a okolí. Na dalším se domluvíme, jsem přizpůsobivý.
peja:
Ahoj , jmenuji se Petr, jsem kousek od Brna a rad bych nasel nejakou holku o kterou bych se staral jako o miminko. Prebaloval , koupal , krmil a rozmazloval a hral si s ni. je mi 32 let. Ale asi pro tebe bude spatny velky vekovy rozdil kdyz ti je 19 let . Ale presto kdybys mela zajem tak se ozvy , klidne za tebou dojedu ikdyby jsi byla daleko od Brna. Mej se hezky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi