Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (30/60) > >>

raulik:
Zdar,
v prvni chvili bych se uklidnil. V druhe chvili bych rad trochu vice podrobnosti o narceni, ktere jsi provedl. Pises, ze okopirovala ? Odkud ? Je jasne dano, ze byl vystaven drive ? Atd atd atd.

Bohuzel, nemohu resit takoveto narceni jen z duvodu, ze ho nekdo napise. Nezlob se, ale vicemene o Tvem nicku zde slysim prvne, coz ... nedodava na duveryhodnosti vubec.

Admin

jane:
Nebudu tu dělat dusno, je pravda, že jsem měla v plánu část okopírovat, ale pak už pokračovat sama.
Tímhle se omlouvám autorovi i všem tady a prosím o smazání dvou částí, které jsem tady publikovala.

raulik:
Diky za vyjadreni a de facto priznani. Obrazny dotaz - mela jsem v umyslu cast okopirovat - to uz jsme jako lidstvo tak daleko, ze tohle je normalni ? Asi jsem opravdu ufon.

jane:
Rozhodně to není normální, mrzí mě to, protože jak teď asi musím vypadat předevšemi, že...
Není to fér vůči autorovi, jen jsem zahlédla jeho příběh a ten koncept se mi líbil, tak jsem to chtěla zkusit i se svými postavami, což mě ale neomlouvá.

raulik:
Asi by me nestvalo, jak ted vypadas, ale obecne, co te k tomu vede. Je prima, ze TED vypadas jako zlodej, ale to jsi byla i vcera, jen se to nevedelo.

Vzit neci pribeh a zkopirovat ho (skoda, ze nemam original, nakolik si to fakt jen zkopirovala jak psal puvodni autor), to neni jako stahnout neco z githubu (za alepson maleho predpokladu, ze to licence umoznuje).

Tak ci tak, zamysli se nad sebou velmi vazne.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi