Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (28/60) > >>

lukykuk:
Ahoj lidi, tak jako vy, tak i já mám rád nošení plenek a hraní si na dítě. Nejraději nosím plenky TENA Slip Maxi + punčocháče.  Rád bych tu poznal lidi se stejným zájmem a chtěl bych zkusit i mé první setkání s osobou, která má stejné hobby. Jsem kousek od Brna. Jsem ochotný za tebou přijet, protože své prostory nemám. Nevadí mi i veřejnost. Takže asi tak....;) snad tu existuje i nějaký chat online, kde bychom si mohli i psát.  Takže to jsem ja Kuky!

radak9:
Ahoj, jsem kluk (hetero) z Královéhradecka a je mi 33 let. Já plenky sice nenosím, ale líbí se mi holky, které je nosí.  Líbí se mi i to, když se holka do těch plínek počůrá nebo pokaká.

Já sice plenky nenosím, ale nebránil bych se tomu, si také jednou nějakou tu plenku obléknout.

Minnie:
Ahoj všichni  :)
Jsem holčička 22 let real, 2 letá v little space. Nikdo to o mně neví a docela mi i trvalo se odvážit napsat sem  :-[ Ráda se tu seznámím jak s ostatními holčičkami/chlapečky, tak i s opane zaměřenými :)

fusak:
Dva roky je v little space skvelý vek!
Je to odhad, alebo výsledok testu, napríklad tohto? :)
https://abdl.cz/index.php/topic,5009.0.html

Calli:
Ahoj, jsem holka, co miluje plínky, svoje dudlíky a bodýčka. Ráda si maluju, sleduju pohádky (Stitch je nejlepšíííí) a zbožňuju svoje disney povlečení :) V reálu je mi 21, ale většinu času se chovám jako malá ve věku 3-6ti let. :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi