Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu

Nováčči, koukejte se představit

<< < (23/60) > >>

raulik:
Nebud mekej a doraz.. Nebot prave treba tyto temata se tam probiraji, taky zjistis (pokud to uz nevis), ze jsi uplne normalni a lip to pujde sdelit.

Kwiky:
Zdravím, jsem kluk 18 let. O plenky se zajímám už hodně dlouho a v poslední době k tomu přibyly i dudlíky a jiné věci. Jsem Asexuál ale i tak se rád s někym klidně seznámím (jsem z Ústí nad Labem) ale ne po sexuální stránce. Krom ABDL sem ještě ve furry komunitě a jsem vášnivý akvarista. Studuju střední školu na oboru Elekrikář Silnoproud.

TBoy:
Ahojte som tu nový, začal som nosiť plienky a iné inkontinenčné pomôcky z dôvodu choroby asi pred pár mesiacmi, teraz mám 22, celkom sa mi to zapáčilo aj keď niekedy je to dosť otravné nosiť ich 24/7, chcel som sa o tom viac dozvedieť tak som našiel aj toto fórum, viem že vy ich nosíte viac pre zábavu ako potrebu ale aj tak. Aké je to na verejnosti nosiť veľké plienky, ja som zatiaľ používal len inkontinenčné vložky keď som išiel von a tie niekedy nestačili, ale bojím sa ísť z niečím väčším aby to okolo nespoznali, taktiež mám problém z výmenou na verejných wc to strašne šuští a tý okolo si musia pomyslieť. Ako to vy robíte rád by som sa  niekým o tom porozprával aby mi pomohol

ababyi:
TBoy>
Vitaj na fore.
Plienky pod oblecenim vidno nie je -- teda rozhodne nie na prvy pohlad. Ak si das jednu plienku, tak to spozna len ten, kto sa na to presne zamera, a aj to len niekedy. Teda ak mas normalne nohavice a nie nieco obtiahnute.
A to sustanie na verejnych wc -- uprimne, moze ti to byt jedno. Aj tak sa s nikym, kto na tom wc v tom case je, uz asi v zivote nestretnes, tak o co ide? :)

TBoy:
Máš pravdu ale je to pre mňa ťažké zrazu nosiť všade plienky, v zime je to ešte fajn ale v lete to bude zložitejšie, nechcem aby to niekto v okolí vedel

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi