Pastička na spamboty > Vítejte na tomto webu
Nováčči, koukejte se představit
Kelli:
Ahoj,
Tak konečně sem se našel a zaregistroval :)
tož na úvod, jméno mé je Petr a su z Olomouce je mi 32 (většinou XD) jo a pracuju jako soustružník ;)
Bohužel nebo bohudík... i když jsem chtěl přestat tak to nedokážu a plenky se staly po letech moji drogou a někdy i nutností na noc...
Najde se tu někde pro mě druhá polovička? kluk nebo holka? tak nějak jsem všeho chuť i ve smyslu pro AB/DL hrátky,
(takže nejsem vybíravý)
Co z příběhů, můj nejoblíbenější je "plenková polepšovna" ta je nezapomenutelná :) člověk se do toho úplně vžije...
Mno nic nebudu to prodlužovat.. prosim prosim plinku nosim... XD and i love it :)
sapo362@hotmail.com:
Zdravim vsechny.
Jsem chlap, 37 let, nastesti svobodnej, ale problemu mam nemalo - kdo nema nejakej.
Nevim, jestli jsem vic AB nebo DL (mj. mam velice pozitivni vztah k BDSM hratkam,) ale tohle me uz netrapi. Samolepky a supliky nejsou moje hobby. Spis jsem uz tak trochu "stara osahana pistole," ale ne kdejaka - napriklad CZ75 , takze porad este docela funkcni - vztazeno k mymu datu vyroby ;D.
Co bych vam este napsal: Ziju v cizine, ale narodil jsem se v Praglu. Nesnasim Fotbal, Regueton, par konkretnich osob, snih a kvetak.
Tak prozatim asi vsechno, jdu se porozhlidnout po webu.
sapo362@hotmail.com:
Nemuzu nikde tady najit zaden kontakt na administratory a uz mam problem !!! Tohle podivny PC mi z nejakyho duvovu vzalo misto Nicku "DDLK" muj mail. A ted uz nevim, jak to zmenit...
raulik:
Mas to zmeneno, do meilu ti prijdou nejaky instrukce. Vitej.
Rosta:
Ahoj, jsem muž, je mi 20let a rád nosím plenky asi jako všichni tady, studuji vysokou školu :) Rád bych dostal oprávnění založit téma a nabídl vám pro mě, již pár přebytečných ABDL plenek a body :) Děkuji a přeji hezký den :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi