Abdl > Novinky
Galerie dějství druhé
Clarie:
--- Citace: raulik Května 16, 2015, 19:44:40 ---2) A nakopčíš znovu pár Gb a opravíš pár (jednotek/desítek/stovek/tisíců/desetitisíců) odkazů tady na fóru
--- Konce citace ---
Odkazy by tady na fóru nebyly. Fungovalo by to tak, že by byl jeden pár megabytový dokument obsahující odkazy na fotky hostované někým jiným někde jinde + tagy a k tomu jeden php skript schopný všechno zobrazit. Pár podobných věcí už jsem dělala a fungovalo to pěkně. Ale jasně, chápu že je lepší držet se v bezpečí a neriskovat, byť takovýmihle věcmi.
raulik:
Kecy to jo, odpověz když už i na zbytek - zařídíš to, budeš se o to starat, nebo jen kafráš jako n-lidí před tebou ?
--- Citace: Clarie Května 16, 2015, 19:49:40 ---Odkazy by tady na fóru nebyly.
--- Konce citace ---
Pak je to galerka jako n-tisíc dalších po netu.
--- Citace: Clarie Května 16, 2015, 19:49:40 ---Fungovalo by to tak, že by byl jeden pár megabytový dokument obsahující odkazy na fotky hostované někým jiným někde jinde + tagy a k tomu jeden php skript schopný všechno zobrazit.
--- Konce citace ---
Takže by vlastně byly v tom souboru, kterej by byl tady či jinde - pokud tady je to fuk. Jakmile by to někdo killnul, bylo by potřeba změnit tento pármegabytový soubor plný odkazů :-)
--- Citace: Clarie Května 16, 2015, 19:49:40 ---Pár podobných věcí už jsem dělala a fungovalo to pěkně. Ale jasně, chápu že je lepší držet se v bezpečí a neriskovat, byť takovýmihle věcmi.
--- Konce citace ---
Nicméně odpověď na otázku jestli se toho chopíš nikde. A chopíš znamená uděláš komplet, kapišto ?
Clarie:
Pokud by byl patrný zájem o "můj" styl galerie spíše než o posílání mailem, dokázala bych si najít čas a udělat to. Nechci na druhou stranu dělat něco co nikdo nebude využívat.
raulik:
Tezko rict, to musi posoudit lide. Napis jak by to melo fungovat, zalozim vlakno s anketou.
babyika:
Přeji mnoho dalších sil v tomto nekonečném úsilí o zachování naší plenkařské komunity
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi