Děkují za mail s obrázky ...moc hezke -potěší
Není zač.
Jasně, hostovat tady není dobrý nápad. Ale co takhle někde freehostnout dummy stránku na které bude jen jednoduchý zobrazovací skript a hromada odkazů? Tím způsobem pak 1) nic neplatíš 2) když to poskytovatel sundá tak si prostě založíš novou 3) neděláš nic tak extra špatného aby s tím měl kdokoliv nějaký větší problém.
Zarídíš to a budeš se o to starat ? Pokud jo, dám ti odkaz kde je cca 100Gb pict.
Jinak ani nevím, jestli na tohle má smysl reagovat. 0) Kdo napíše ty skripty, kdo se s tím bude dělat, aby mu zdejší osazenstvo jen vynadalo, že to zase nejede. 1) Jsem zvyklej za veci platit. 2) A nakopčíš znovu pár Gb a opravíš pár (jednotek/desítek/stovek/tisíců/desetitisíců) odkazů tady na fóru. 3) Až na to, že tě ten poskytovatel napráší velmi rychle.
Nevím kolik jste dostali výhružných emailů od těhle společností Vy, ale já už asi 3 jo. Milé nejsou, v jedné galerce mi nabídli pokutičku mezi 8-20 000 USD per image. Takže galerka bude, až se vymyslí rozumnej postup. Ono pro Vaše fotečky je mi to samozřejmě jedno, ale řešit k čemu máte a k čemu nemáte práva taky nehodláme.
= result je ten, že zatím je to tak, jak to je.