Autor Téma: Nováčči, koukejte se představit  (Přečteno 157400 krát)

Offline Malejjelen

• Čerstvé maso
Re:Nováčči, koukejte se představit
« Odpověď #240 kdy: Včera v 21:25:15 »
Ahoj,
jsem tu nový, ale navštěvoval jsem tuto stránku často bez registrace. Nejsem žádný fake prostě popravdě.
Jsem mladý muž z východních Čech.
Jsem spíše jen na plenky, samozřejmě k tomu i bodyčka a dudlíku občas neodolám. Ale jiné dětské věci mě nelákají.
k plínkám mě to táhlo od dětství. Až při střední škole jsem si ale koupil první pleny. Chvíli mi trvalo než jsem našel nějaké dle představ. To ještě nefungovali ABDL obchody, takže klasika lékárna a ID slip s plastovým povrchem. Ted už ale využívám převážně pleny Trest nebo little kings. Ale i jiné ABDL pleny.
Před pár roky jsem si našel přítelkyni s tou jsme se nějako při našich hrádkách dostali na podobné téma. Tak jsem pomalu na to přešel a svěřil se. Přítelkyně mi to toleruje a občas si i sama plenu vezme. Já je mám na sobě občas i na veřejnosti samozřejmě pod normálním oblečením a používám je tak jak se má. Jen né na kakaní. Na veřejnost si beru klidně i abdl plenu pod rifle nebo v zimě pod oteplováky, ale snažím se být vždy diskrétní. Doma si do plen Trest dám klidně ale i vycpávku.