Autor Téma: Plenky na noc  (Přečteno 2058 krát)

Offline MojePlenka

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
Plenky na noc
« kdy: Prosince 30, 2024, 19:46:56 »
ahoj všem
jmenuji se Petr  je mi 31 a rád nosím plenky v noci a dělám do nich potřebu a užívám si ten pocit po težkém pracovním dni my to dodává kvalitní spánek pohody a nabrání sil do dalšího dne za mě by ABDL forma měla být brána v některých připadech jako lečba a ochrana před stresem škoda že na to ještě žádný psychiatr nepřišel :-( jinaK VŠECHNY příběhy se mi zde libí a chtěl bych většinu zažít v realitě!.

Offline Tygr46006lbc

• Registrovaný uživatel
  • Čerstvé maso
Re:Plenky na noc
« Odpověď #1 kdy: Března 22, 2026, 03:40:37 »

Ahoj jmenuji se Aleš Vlasák - Plenař. Je mi cca 40 let. Mezi moje nejoblíbenější neřesti patří se ve volném čase oblékat na sebe inkontinenční plenkové kalhotky natahovací či zalepovací pleny a provozovat do nich čůrání a také si vzít do pusy dudlíka a kojeneckou láhev s pitím. A hrát si takto na mimino. A ještě to nosit na koncerty hokeje pobyty zájmové kroužky bez dudlíka a bez kojenecké lahve. Ale i pod oblečením na sebe do práce. Nedávno se mi podařilo přemluvit jednoho mého kamaráda který je AD HD dauňák který to předtím nikdy s nikým nezkoušel a ve svých cca 33 letech projevil zájem o to že by to chtěl se mnou zkusit. Došlo to do stádia že jsem mu zatím na zkoušku dal cca 6 ks natahovacích plen a jemu se to začalo zamlouvat a líbit. Je na mne závislý a nevím a nejsem si jistý příjde mi že si na tom vytvořil závislost. Problém je že má v rodině 3 lidi kteří mu dělají opatrovníky. Tak se snažíme to děkat tajně. Je to v pořádku. Prosím o váš názor a doporučení co máme dále dělat. Děkuji moc. Aleš Vlasák
Tygr46006lbc

Offline speedy.007

• Registrovaný uživatel
  • 10 a více
Re:Plenky na noc
« Odpověď #2 kdy: Března 22, 2026, 22:03:09 »
Přidal bych se :-)