Abdl > Novinky

Návrhy apod

<< < (6/9) > >>

newbie:
Proc mam pocit, ze tvoje prispevky nedavaji vubec smysl?  :o

Fallen_Angel:
Ahoj, tak jak je to s tou možností probírat stará témata? Případně s možnou pomocí fóru všeobecně? Nebo to už řeší Petr? Přiznám se, že do starých fór moc nechodím.

A když už jsem v tom, tak bych se i rád zeptal, jak to vypadá s vývojem stránek nějak do budoucna, jestli je nějaký plán, nebo backlog nápadů, co by se mohlo změnit a udělat. Ne že bych chtěl otravovat, nebo tak, jsem rád, že stránky fungují a fungují dobře, ale jsem prostě zvědavý  ;). Jinak osobně bych třeba uvítal moci si dělat vlastní soukrémé poznámky k profilům, případně možnost profily veřejně komentovat. Jen nápad.

raulik:
Bohuzel, vyber software fora se neukazal pri dlouhodobejsim pouziti moc stastny. Inspiroval jsem se vyberem trochu na delphi.cz a prosil ruzne softy sitem pozadavku a v realu zbylo tohle a phpbb3. Phpbb3 byl soft nakterem jelo stare forum a byly tam velke problemy s pravy a celkovou slozitosti, takze byl pozadavek na zjednoduseni. Tento soft je vsak jednoduchy az moc. Tudiz, neni mozne napriklad zaintegrovat lidi ohledne pomoci - neni mozne napriklad dat pravo prejmenovat vlakno, bez moznosti ho smazat, menit prispevky apod. Proste budto moderatorovi verim, ze je pri smyslech, nebo muze klido smazat pulku fora a prd s tim udelam.

Do budoucna se tedy nabizi varianta vyzkouset jiny soft, ci napsat neco zakladniho sam. Tohle mi je lito, ale jina moznost asi nebude. S tim souvisi opetovny prevod dat, uctu atd atd atd. Stare forum bylo nepouzitelne a neupgradovatelne, takze i kdyby se prechazelo ze stareho fora primo, byl by to stejny problem - vyzkouseno.

Fallen_Angel:
Aha, tak to je škoda. Ale co se dá dělat, je to lepší, než nic a funguje to. A chápu, že pro tebe je to starost navíc. Ačkoliv s tím, jak se každý hrnul do vytváření / převodu stránek, tak bych čekal alespoň pět dalších verzí abdl.cz  ;).

To už bychom se dřív složili na profesionálního kodéra, což je nereálností asi tak stejné, ale jako nápad se mi to líbí.

raulik:
Oni uz sem ty nemakacenka nechodej. Urazil jsem jejich ego, kdyz jsem je tak oznacil. Kazdej mel plno kecu, diskutovali jsme hodiny a hodiny co udelaj, nastavil jim hosting, installnul soft a po par minutach je to prestalo bavit. Jedne mi dokonce rekl, alespon jsem zacal na rozdil od jinejch. No kdyby nezacal, tak jsem s tim nemel starost ja a nemuseli jsme hodiny resit jak co chces udelat apod.Tehle radobypokusu celkove 5 bylo. Jednoho vyradilo treba to, ze mu soft neodesilal emaily - ja se o tom dovedel po pul roce kdyz to sem vytah, misto toho aby se zeptal.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi