Abdl > Novinky
Nové fórum
raulik:
Diky
nobody:
toto jsem take resil. Mozna by stalo na to vice upozornit (to ohledne SZ) , nez se to podari doladit . ::)
raulik:
Nobody> Proto je v pravidlech bod - jmeno a sipka - naprosto nevim k cemu se vyjadrujes.
A mimochodem - modrej nejsi, ale rozesmals.. - Jak ma ta skoda citigo na prdelce nalepku - az vyrostu bude ze me BMW :-)
Bibinko:
Fallen_Angel, nelly, goodnite> I já Vám děkuji.
Největší dík však patří zcela bez debat " RAULÍKOVI". Bez jeho osobní aktivity, by tu nic nebylo. Tímto mu chci vyjádřit i já své DÍKY...
PetrMyslivec:
Předělání fóra na nové hodnotím jako dobrý krok, ono nabízí mnohem více než to staré a má nějaká rozšíření, které doufám Raulík použije, klidně pomůžu a určitě sem zase budu daleko více přispívat a co se týče pravidlům, tak je jasný, že nějaká prostě být musí a já osobně jsem vás vždycky jasně žádal, abyste se v diskusích, které jsou nějaké téma věnovali jasně a pouze danému tématu, protože jinak to nemá moc význam a diskusí na témata obecná je tady poměrně dost, nehledě na to, že existují soukromé zprávy, kde se případně neshody dají řešit líp. To jste nedělali a neděláte ani dnes... pak je zase otázka, jestli jsou pravidla pro vás jakoby diktátorská a moc svazující, nebo naopak příliš obecná a Raulík / majitel je v pozici, že to co zrovna uzná za vhodné, to tak bude -> to je na diskusi, ale zase asi v jiném tématu.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi