Abdl > Novinky

Nové fórum

<< < (9/14) > >>

raulik:
Uz nemas

kluk-v-plenkach:
Umlčen znamená BAN(ÁN)? No to šlo teda rychle, asi aby nezačali hnít, tak je potřeba je rychle rozdat.  :D

nobody:
nebudu rozebirat mraky veci co mne napadaj , kdyz ctu co se tu pise . Zdelim jen svuj osobni nazor

Bod 13) SRAZ : je mhoho moznosti jak se sejit , ale NIKDO se nenamaha udelat ani pitome setkani nad piveckem. Kdyz se o to nekdo pokusi prihlasi se 3 uzivatele. Netvrdte ze je problem napsat - Bohuzel termin nevyhovuje nebo podobně . Asi to problem je .

Nebudu zde rozebirat dalsi body , jen dodam : Pravidla jsou nastaveny tak bud je respektujme , nebo odejdete .

Konec spamu

Bibinko:
Je to přesně tak jak napsal Raulík.
Tudíž i s NOBODY se stotožňuji.
Buď to dodržujme pravidla, nebo sbohem. Máme demokracii, tak si můžem přece vybrat.

A pak jsou tu je další možnost... Sbohem admini - sbohem forum...

raulik:
Nobody> Nemuzu se dockat, az 400 lidi napise do jednoho vlakna - sorry neprijdu, a 2 napisou ze jo. Uspesne hledani :-) Hele vazne, i kvuli takovymhle vecem jsme forum predelali, zadas si anketu ci udalost a lidi se ti na ni muzou hlasit. Pripadne je fajn, kdyz tam budou jen hlasky - jdu urcite, mozna apod.

K dalsim bodum, co zde nastinili kecalove se uz vyjadrovat nehodlam, vysvetlil jsem jasne sve stanovisko a pokud s tim nekdo nesouhlasi, ma moznost tyto veci praktikovat jinde. Pravidla jsou i na jinych forech a zkuste si napriklad na torrent trackerech to, co tady poslednich par dnu zkousite.

Co se tyce tvrdosti pravidel, neprijde mi, ze by byly nejak extra prisne, vuci jinym forum.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi