Tak postupně :
1) Za dobu, co mám fórum, se naskytlo 5 lidí, kteří strašně chtěli něco s fórem udělat - všichni do jednoho se na to vyprdli během pár hodin, ač jsem jim byl nápomocen co to šlo a víceméně za ně nové fóra, redakční systémy apod nainstaloval. Databází už mám asi 8, adresářů s těmito nedodělky také tak. Důvody byly různé, například nejdou emaily - dotyčný se však nezeptal jak to má nastavit, jen napsal, že tomu tolik nerozumí. Ok, říkám si, ale proč se teda nezeptá o pomoc, ať se to teda dotáhne ? Teď zde tento člobrda radí, na čem rozject wiki, přitom nebyl schopen nastavit ani pitomej email, dokonce se ani zeptat. V reálu jsem s ním strávil 2 dny diskusí, že rozhodnutí změnit fórum padlo a že o tom rozhodně nebudu diskutovat s ním, když umí jen kecat a prd udělat. Tak se nakrkne a prudí tu dál. Dostal už 4 varování ale viditelně neví, jak se chovat. Celkově mi však chodily stižnosti víceméně obden. Těch lidí, co požádalo o zrušení profilu těsně po Vašich výpadcích.
2) Vaše chování, které jsem léta nechával být přerostlo přes únosnou mez. Kdysi dávno jsem to řešil tak, že jsem s dotyčným diskutoval o tom, že napadat každého druhého člena fóra by neměl, nicméně opět - nikam to nevedlo. Pak jsem se na to vyprd a nechal to být, ať se tu třeba sežerete. Stížnosti, co mi chodili jsem ignoroval s tím, že přijde čas a fórum zavřu úplně. Vaše diskuse o tom, co je a není idiot - když tak jeden z uživatelů nazval ostatní - je jen dalším krokem k neustálým hádkám a odchodu řady uživatelů.
3) Pokud máte pocit, že je Vám nadmíru ubližováno a jsem k Vám nespravedlivý, můžete svobodně odejít, stejně tak, jako odešlo hodně uživatelů, které už nebavilo číst nesmysly stylu - to se tu probíralo hodněkrát, tady žádnou holku nenajdeš, jsi vůbec holka, stejně kecáš apod. Tito uživatelé, kteří byli napadáni z Vaší strany jsou pryč, a to jen díky naprosté nekontrole, která zde byla.
4) Naposledy jste se pustili do uživatelky, které zde chtěla najít tatínka - fakt zábava číst tu diskusi. Opravdu jste se předvedli - toto se slušností nemá naprosto co dělat. Je na každém, jestli Vám odpoví či ne a v reálu, vůbec se jí nedivím. Nikdo zde také nebude řešit, jestli dotyčný lže ohledně svého pohlaví či ne. Neznáme se a tudíž se to řešit nedá. Máte s tím problém ? Opět platí bod Tamhle jsou dveře.
5) To, že bude od nynějška vyžadováno slušné chování a naprostá jasně daná pravidla, která máte neustálou chuť porušovat a nejste schopni se minimálně slušně chovat, je Váš problém a ne problém můj.
6) Neustále řvete, jak se tu nic neděje a že je tu mrtvo - chcete mrtvo ? Nikdo z adminů už nemá chuť s tímhle fórem dělat cokoliv a mě jen překáží na serveru - stačí říct.
7) Když se něco začne dít, tak místo jakéhokoliv uznání umíte jen rejt a kecat nesmysly - speciélně Ty chudinky, které měly supr čupr snahu fórum předělat a vyprdli se na to během chvíle. Od takovýhle lidí, kteří za posledních n-let neudělali pro fórum naprosto nic, jen kecaj a kecaj, fakt nehodlám přijímat jakoukoliv výtku - měli jste šanci a moc jste se neukázali.
Na jakýkoliv dotaz, ohledně pomoci, či moderátorství, či čehokoliv ohledně wiki, se mi nedostalo od těhle rejpalů naprosto žádné nabídky, naopak přišlo pár nabídek od nových členů.
9) Chcete-li pánové diskutovat s adminy, chcete-li rejt jak je všechno na hovno, pojďte a zařaďte se mezi tento tým a vemte si na sebe část odpovědnosti za to, že tu budete par dní makat a předělávat něco proto, aby to fungovalo a pak Vám půlka lidí napíše, že je to na hovno. Speciálně, když to dělají ti, kteří zde nikdy nehnuli prstem.
10) Před lety jsem zavedl pravidla, že se k sobě budete chovat slušně - dohledejte si dané vlákno. Možná to nebylo napsáno Vašimi slovy, ale nic víc tím nebylo myšleno. To, že jakési jádro, které se zná, bude mít výsady je jasné. Jasné je to proto, že tito lidé ví, co od sebe mohou čekat a není mezi nimi anonymita - již je zde jistá zodpovědnost. Kdo z Vás by pánové, tak jak jednáte tady anonymně, jednal stejně i kdyby se vědělo o koho jde ?
11) Co se týče dalších pravidel, je jasno. Jsou daná a schválená adminy. Například ono zveřejnění parádního krámku, ze kterého se pak vyklubalo hafo podvedených lidí, kteří dodnes nedostali od pana Chata ani info, krom nesmyslných slibů - a to je prosím pár let. Pak si tento člověk založí nový nick a přesto, že někteří z Vás vědeli, o koho se jedná, nedošlo z jeho strany k žádné nápravě. Takto zde fungoval přes rok, bez toho aby se obtěžoval uhradit co ukradl. Osobně jsem mu dal 3 týdny na to, jít s pravdou ven a začít řešit jím podvedené uživatele. Krom slibů nereagoval vůbec. Chcete aby se o tomto fóru povídalo, jak se zde okrádá a nikdo to neřeší ? Já tedy ne a tudíž bude na rozhodnutí adminů, kterou takovouhle reklamu tady povolí.
12) Co se týče obsahu - obsah tvoří uživatelé, to je pravda, speciálně ti, co zde rejou, ovšem moc obsahu nepřidali, takže tato výtka je úplně mimo mísu.
13) Všichni chcete sraz, ale v reálu nemáte ani slušnost se omluvit - případně děláte blbýho, jak v místnosti 20*5 metrů jste nenašli skupinu 7 lidí.
To je tak zhruba vše, takže můžeme udělat anketku . kterej z rejpalů se tohoto fóra chce chopit a makat, aby ho zvednul z prachu poslednich let ? Co chlapci ? Nikdo viďte.
Druha varianta je, že se tady usneseme, že se na to z vysoka vyserem, protože adminy už nebaví neustálé rejpání pár jedinců do kohokoliv a tudíž fórum nadobro uzavřeme. Otevřeně říkám, že by mi to bylo líto, neboť toho času co zde strávilo hodně lidí prací - neplést s kecaly a budižničemy - je hrozně moc. Sambík, Petka, Bibinko, Newbie, všichni moderátoři, všichni přispěvovatelé, všichni Ti, kteří zde hledali útěchu ve svých trápeních atd. Nicméně máme Vás plný zuby. Sambik je pryč, petka je pryč, newbie na to peče už víceméně také apod.
Třetí varianta, je vyházet ty, kteří se neumí chovat, dokud se to nenaučí a jsme u rozdávání banánů za vše možné, protože viditelně polovina z Vás nechápe, že dělá něco proti nečemu a druhá polvina to chápe a nesouhlasí s tím - mohou si to přece dovolit.
Takže se chytněte za nos a dejte mi vědět, jestli se budete chovat slušně, přestanete se napadat a začnete respektovat pravidla a vedení, nebo se na to z vysoka a pošlem to do propadliště dějin. HOWK