Abdl > Novinky
Nové fórum
lahev:
Jo sorry, tak"nový téma" už jsem našel :D, nicméně ty povídky mě mrzí i z osobních důvodů, měli jsme tam rodinné vyznání ::) v podobě příběhů...
raulik:
--- Citace: lahev Dubna 28, 2015, 12:54:08 ---Jo sorry, tak"nový téma" už jsem našel :D, nicméně ty povídky mě mrzí i z osobních důvodů, měli jsme tam rodinné vyznání ::) v podobě příběhů...
--- Konce citace ---
Další lenoch co nečte. Do tohoto fóra mohou zakládat témata jen admini, jinam může kdokoliv. Co se týče příběhů, zřejmě převod nedopadl jak se tvrdilo v logu, takže pořešíme, jakmile se k tomu dostaneme - pokud ovšem nejsou tady a jen špatně nehledáš.
13jh02:
Asi jsem staromilec, ale graficky mi staré fórum vyhovovalo více. Nu což, pokrok nezastavím... Snad to bude fungovat ke spokojenosti správců
Clarie:
Mám dojem že tu teď nekdo vypl možnost editace příspěvků. Můžete jí sem vrátit? Občas se překlepnu a nemám ráda když to nejde opravit :)
raulik:
Jakýkoliv příspěvek je možné editovat tuším 30minut. Je to taková šprcka proti kokotům, co rádi vyburcujou hádku a pak změní původní text, či někomu nadávají, či se snaží měnit minulost apod. S tímto nebudeme dělat víceméně nic, dokud se neukáže, že takoví lidé zde existují, či dokud nenajdeme způsob, jak tyto změny případně administrovat. Bohužel v minulosti se zde několik takových našlo. Totéž platí o mazání, buďto si stojíte za tím, co napíšete, nebo holt ne.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi