Po základním vyšetření a z odpovězení několika otázek ,mi pak sestřička dala čistou plenu a řekla ať si obléknu pyžamo a půjdeme na pokoj. Ale k mé smůle bylo volno prozatím jen v jednom pokoji a to jen železná postýlka s postranicemi pro malé děcka a mimina. Jelikož jsem byl menší postavy tak jsem tam v pohodě vešel ale moc se mi do ní nechtělo vždyť přece nejsem žádný mimino. Ale co jiného mi zbývalo, po chvilce přišla mamka s mými věcmi a rozloučit se.
Když odešla vybalil jsem si věci a znuděně čekal na svoje spolubydlící a v duchu jsem si říkal
snad to nebudou nějací náfukové. V toku svých myšlenek a dumání jsem usnul. Vzbudil mě až
hlasitý smích a bujná diskuze o mě . Kluci z pokoje se vrátili a hned o mě začali komentovat
že jim přibylo nějaký mimino na pokoj ,doufám že nám tu nebude furt bulet abychom si aspoň trochu odpočli. Já ležel přikrytý aby nepoznaly že mam na sobě plenu ale co budu dělat dál ,stejně se o tom že mam pleny dozví , tady jen těžko utajím a moje váhání netrvalo dlouho . Za chvíli se pohla klika od dveří a jak to kluci zpozorovali okamžitě naskákali do svých postelí a dělali že odpočívají, pak se otevřeli dveře a přišla do pokoje sestřička a štrádovala si to k mí posteli „hrklo ve mně a v duchu jsem si říkal to snad ne ona mi bude kontrolovat plenu , tu ostudu před klukama ne přežíju“ Odkryla deku a šáhla mi do rozkroku zda nejsem počůranej , samozřejmě že jsem byl. Řekla mi ať chvíli vydržim že hned donese suchou plenu. To byla voda na mlýn pro ostatní kluky ,hned se začali posmívat no to je gol on má pleny no opravdový mimino . Tak to si užijem ,to bude smradu až se podělá odpověděl druhý. Pak se otevřeli dveře a vešla znova sestřička s čistou plenou v ruce .Došla ke mně a začala mě přebalovat , kluci se na to samozřejmě koukali . Pak oznámila všem že za chvilku bude večeře ať jsi jdeme sednout do jídelny. Moc se mně nechtělo jít mezi ostatní děti s plenou ale nic jiného mě nezbilo.
Po večeři jsem si šel opět lehnout. Chvíli jsem přemýšlel o dnešních událostech a za chvíli jsem usnul.
Pokračování příště.