abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Little Girls

Little girls - opomíjené téma?

<< < (2/2)

DLTom:
Mail ti sem nemůžu napsat, protože z nějakýho důvodu to tu je zakázaný a bibajz za to banuje :-) ale řeknu to tak, že můj mail je:

raulik:
To Tropix : Ty si radeji s nikym nic nevymenuj - duvod moc dobre vis... Stale cekam....

tretioko:
Mimochdem, co to je za blbost to mazani mailovejch adres ? Kdo a proc to vymyslel ?

Lezu na ruzny fora (nejen s touhle tematikou) a maily casto vesi leckdo leckam. Tohle forum je asi jedina vyjimka na svete... Jinde jsem na podobnou blbost nenarazil. Nevim, mam sto chuti napsat neco "pekne od plic," ale vykaslu se na to, abych nahodou nebyl zase napomenut ci rovnou banovan.

Ze by se nekdo snazil bejt dulezitej ???!!!

nobody:
kdyz jsi se logoval , tak jsi souhlasil s podminkama ktere jsou na tomto foru. A jestli jiz nevis s cim jsi souhlasil tak s to znovu precti. Admini jednou jasne rekli ze e-mailove adresy pouze pres SZ a tim to hasne. Skus na nejakem zahranicnim webu (treba abkingdom.com) diskutovat s adminem na tema pravidla fora . Reknu ti rovnou co nastane : minimalne ti smazou prispevky ktere nejsou podle podminek fora.

PetrMyslivec:
To mi teda hlava nebere. Když už se tady ukáže nějaká žena, tak si většinou stěžuje na přehršel korespondence, otravování všeho druhu apod. s tím, že tady nikoho nehledá... a teď je tady Myšička07 a já jsem čekal, že by třeba mohla nějakým způsobem pokračovat v diskusi, kterou sama založila, jenomže místo toho ona sama prahne po e-mailové komunikaci.

Z prvotního příspěvku jsem z věty: "Jak to teda vidíte vi muži? Nestojíte o roztomilou "holčičku" ve vaší náruči," nepochopil, že se jedná o anonci  :?

Navigace

[0] Seznam témat

[*] Předchozí strana

Přejít na plnou verzi