Abdl > Srazíky, akce a setkání
Popovidani nad piveckem 28.3.2015, 17:30
nobody:
no nosim take bryle . budu mit na sobe dziny. Bundu nevim podle pocasi. Sem cca 190 cm vysoky . budu mit pres rameno malou cernou tasticku.
Tropix:
Pokud nebudu mít sebou subinku, která se dá poznat podle obojku na vodítku naprosto jednoduše, tak místní mě znají. A předpokládám, že tam někdo z nich přijde. A ostatní poznáme tak, že dáme sraz přesně na nějakém místečku. No, na Florenci je to složité, všude šest půlek lidí (jakože tři prd*le), tak bych to viděl za výlezem z metra B/C směr tramvajová zastávka (odjezdy směr Karlín), a za výlezem z metra hned vpravo je takovej tunýlek dozadu vedoucí kamsi do p*če. Tak třeba hned za nim, tam moc lidí neni a tak se snadno snad najdem ;)
[attachment=0:3gnk615u]mapka2.jpg[/attachment:3gnk615u]
Tam někde by měl bejt ten průchod, pokud tam vůbec ještě je, na Florenci jsem asi tři roky nebyl :D Případně kdyby něco, tak se tam sejdem v tom rohu mezi vstupem do metra C a Billou :)
plenkyc:
Planuji se později stavit. Do kolika to tak vidíte? Mam v podvečer schůzku s přítelkyní a z pochopitelných důvodů můžu dorazit teprve až skončí. Komu mam pripadne psát, jestli mam vubc jezdit? Díky
Tropix:
Mě napadá, že taky, jak jsem psal výše, dorazím o málo pozdějc, kam mam pak přijít? Teď mizim, doufám, že se někde dneska ještě dostanu na net nebo se to nějak bude muset vyvrbit :D
nobody:
mam navrh : jelikoz par ucastniku by chtelo prijit pozdeji, navrhuji posunout zacatek na 18:30
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi