Abdl > O jiných AB/DL stránkách
ABkingdom
Tropix:
Pokusím se toho co nejvíc postahovat, ale musím manuálně. Už jsem dostal BAN za automatické stahování (které stejně nešlo, protože tam má nějaký mirror, jak už někdo psal), takže teď jedu přes proxy a Firefox mi to stahuje manuálně parádně. Ovšem každou fotku zvlášť ... yeah, to bude utrpení. Tak aspoň něco no ... kdyby měl někdo čas, může stahovat taky, pak to dáme dokupy a já na to udělám někde web.
Výhodou FireFoxu je, že prostě vezme ten zobrazenej obrázek z paměti a uloží ho na disk (aspoň myslím), takže server ví prd, že to stahuju :)
Kdyby teda někdo chtěl, tak ve FF kliknout pravým na obrázek a dát "uložit obrázek jako"
Kdyby teda někdo stahoval, ať nestahujem to samý - já teď stahuju SM / woman a pak se chystám na Diapers / woman
raulik:
Pred casem jsem si napsal skript, co tenhle webik "taha" - funguje na principu proxy. Jiz mesice vysledny archiv pravidelne nahravam na - modri vedi. Ted presel klucina na SSL, takze princip proxy je vyrazen.
Tropix:
Můj princip tahání taky padnul, protože jsem zjistil, že asi tak 1/2 až 2/3 fotek se zobrazuje ve flashi a zatím jsem nepřišel na to, jak to uložit. Tak uvidíme.
babyserba:
Já mám v PC natahaný docela slušný množství fotek, ale s mým internetem to jen tak nenasdílím. Jsou teda z i různejch jinejch webů a je to hlavně z kategorie "bondage" .
Anonymous:
--- Kód: ---502 Bad Gateway
nginx
--- Konec kódu ---
Na stránky se ani nedostanu. Je chyba u mě?
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi