Autor Téma: predstaveni aneb něco osobniho  (Přečteno 38652 krát)

Offline nobody

• Existující tvor
  • 101 a více
  • jsem uzivatel
predstaveni aneb něco osobniho
« kdy: Prosince 25, 2014, 06:11:22 »
mozna to tu nekde je , ale napadlo mne , že by jsme mohli o sobě něco napsat k tomuto tematu . Mysleno např.: jak jsem se stal AB/DL , jestli nosim pleny pro zabavu ci ze zdravotnich duvodu a pod. Je mi jasne že cast lidi nebude chtít o sobe moc rict. Zalezi na kazdem z nas co o sobe napiseme.

Začnu u mé osoby :

Jak nekteri vědí , nosím pleny pro zábavu - potřebu do nic nevykonávám . Preferuji látkové pleny a igelitové kalhotky. Navštívil jsem i sexuologa/psychiatrii -kde jsem absolovoval několik sezení s výsledkem , že každý jsme nějaký a je každého věc co dělá (když tím neomezuje / neohrožuje okolí. Nosím pleny hlavně doma a hlavně na noc. 

to pro začátek něco o mé osobě a doufám , že se přidají další členové této komunity.  ;)
« Poslední změna: Května 05, 2015, 17:58:59 od Bibinko »

Offline plenkyc

• Existující tvor
  • 101 a více
Re: predstaveni aneb něco osobniho
« Odpověď #1 kdy: Prosince 26, 2014, 03:13:22 »
Nazdar, je mi 20, jsem DL, pleny nosím od cca 11ti let, kdy jsem se poprvé odhodlal si je koupit. Můj entuziasmus má ale mnohem hlubší kořeny. Pamatuji si vzpomínky už z ranného dětství, kdy mě pleny přitahovaly. Důvod pochopitelně neznám.
Používám výhradně jednorázové pleny a nač to rozmazávat, používám je přesně k tomu účelu, proč byly vyrobeny.
O této mé zábavě ví jen nejbližší okruh přátel, kterým jsem se svěřil. Mimochodem, díky tomu jsem zjistil, že jeden můj velice dobrý kamarád je též DL. O této zálibě věděla i moje bývalé přítelkyně, které jsem to jednoho dne oznámil. Nadšené nebyla a nakonec jsme se dohodli, že už o tom nikdy nebudeme mluvit.
Tak, a co vy?
« Poslední změna: Ledna 01, 1970, 01:00:00 od Guest »

Offline Andy

• 50 a více
« Odpověď #2 kdy: Prosince 26, 2014, 12:44:36 »
Mám 27, diapees jsem si poprvé koupil asi v 18nácti v supermarketu. Tehdá jsem si je pak odvezl domů autem. Když nad tím zpětně přemýšlím byl to docela risk. Byl to obrovské obchodní centrum ve městě kde jsem žil a nevím co bych říkal kdybych tam potkal zrovna někoho koho znám na co to kupuji.
Důvod proč jsem si je koupil bylo to že mě to přitahovalo.
V oblasti sexuality jsem nic moc nevěděl. Navíc tehdá pro mě to nebyly klidné roky a měl jsem úplně jiné starosti.
Když jsem byl doma sám, zkusil jsem si dát jednu diapee... a ve vaně ji doplnil vodou jelikož bylo moc příjemné když byla plná a teplá. A tlačila mne v rozkroku. Tehdá jsem nevěděl vůbec co se dějě, ale pocítil jsem poprvé takový zvláštní slastný pocit na genitáliích jako by ze mě něco vystřelovalo. Nevěděl jsem vůbec co se stalo a další den jsem to opakoval... Teprve za pár dní jsem "zjistil" o co šlo.

Jsem především AB (i DL samozřejmě), nosím je pro zábavu : ))

Offline babygeorge

• 50 a více
« Odpověď #3 kdy: Ledna 02, 2015, 23:22:07 »
Nápad to vůbec není špatný-taky "přiložím třísku do ohně"

Jsem hlavně AB, i když trocha DL duše tam taky bude, věděl jsem, že mi plenky něco řikaj už někde snad od první třídy, i když to bylo hodně nekonkrétní a asi jsem tenkrát ani nepociťoval sexuální uspokojení-spíš mi to prostě dělalo dobře. Jako spousta lidí jsem začínal s tím, co bylo po ruce- do trenek jsme si dával ručníky, starý látkový plínky po bráchách, co jsem našel po domě a tak. Plínky nosím jenom proto, že chci, cca jednou do tejdne, jak kdy.. Nebudu to moc protahovat, hlavně bych chtěl poděkovat VÁM VŠEM za to, že se na těhle stránkách(i jiných, ale jediná pořádná česká je tahle) scházíte, komunita člověku hodně pomáhá =) jo a šťastej novej rok =)

Offline marco

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #4 kdy: Ledna 03, 2015, 00:20:43 »
Mám 25 let a jsem všeobecná zdravotní sestra a tak jsem přicházel s plínkama pro dospělé do styku už asi od druháku na zdrávce. A pak po celou vejšku kdy jsem už dělal na různých odděleních. Sem tam jsem si přinesl plínku jen pro radost anebo pro přítelkyni když měla měsíčky. Ale nikdy se mi nedařilo jednoduše dělat malou potřebu do plínky natož velkou. Spíš se jednalo o lehké hrátky s přítelkyní na mimčo. To jsem ale nevěděl, co mě ještě čeká. Měl jsem úraz, při kterém se poškodila mícha a onemocnění hodně rychle progradovalo od nočního pomočování až do dnešní úplné inkontinence. Když jsem před rokem hledal informace o plínkách tak se mi povedlo najít tohle fórum a zjistit taky něco o sobě. Každej máme v sobě něco z útlého věku. A ani mi už moc nevadí, že do plenek jsem se narodil, prožiju v nich život a v plence taky umřu. ;)

Offline kropinda

• Čerstvé maso
« Odpověď #5 kdy: Ledna 03, 2015, 00:54:30 »
Tak jestli mohu tak taky o sobě napíšu pár řádků... Věk 24 let.Mamina dvou malých dětí a jednoho adult baby..  O ABDL jsem se dozvěděla teprve nedávno jako přiznání od svého přítele. Přiznávám se ,moje první reakce po shlédnutí fotek a videíí na internetu byla samozřejmě na téma pedofilie a s hrůzou v očích jsem jako matka dvou malých dětí ,,trnula'' co bude dál. Jestli vztah ukončit nebo pokračovat dál a zkusit zapomenout.. Jenže od doby co se přítel svěřil se myšlenky honili jen okolo tohoto téma. Jak? Proč? Pokračovalo to pátráním po netu, až sám partner přišel s návrhem vyzkoušet a ukázat mi to.. A???? Ano pokračujeme v tom dál... To že o něj mohu pečovat,přebalovat,starat se atd.  Mě extremně uspokojuje.. Ale jak jsem psala ,jsem mamča začátečník tak že se učím. Tímto děkuji za tento portál, kde mohu brát inspiraci pro zdokonalování se v uspokojování mého mimča doma.

Offline chlapeček

• 101 a více
« Odpověď #6 kdy: Ledna 05, 2015, 09:42:13 »
Tak i já se přidám k diskuzi.To, že mě plínky lákají jsem zjistil v cca 10 letech.Od té doby jsem si je různě tajně kupoval a to až do té chvíle kdy jsem začal bydlet sám.V posledních letech si je kupuji pravidelně a to jednorázové plínky.Ty používám hlavně na malou a to zcela plně.Občas si vezmu overal nebo dupačky a hraju si na malého klučinu,ale to jak kdy a podle nálady.Několik lidí to o mě ví a múj nejlepší kamarád i to proč je nosím.Sám na to řekl,že každý máme něco co nás uspokojí. :lol:

Offline tretioko

• Registrovaný uživatel
  • 101 a více
« Odpověď #7 kdy: Ledna 05, 2015, 13:23:52 »
Ja mam za to, ze jsem hlavne DL, ale neco AB musim mit (jak jinak vysvetlit moji silenou posedlost dudlikama...)

Kde jsem k tomu prisel ? Tezko rict, ohledne plinek. O tom zbytku mam celkem jasno, zjednodusene - pouzil bych na to schema "trauma podle Sg. Freuda."
Dudlik pouzivam (az na par vice ci mene dlouhych prestavek) skoro celej zivot (je mi 33.)

Do plinek jsem se dostal prvne (cilene) az relativne nedavno (podzim 2010,) o neco pozdeji to "dorazila" moje kamoska, ktera me drzela v celuloze pres dva mesice 24/7... Netahne me ani trochu do plinek delat "to hnedy smradlavy," ale to ostatni ano.

Sere me, ze si to nemuzu uzivat kdy chci, ale jen kdy muzu (penize, prostor...) Ale to se neda nic delat. Tak si to uzivejte, ja to zkusim taky.

Offline Pixiie13

• 10 a více
Re:predstaveni aneb něco osobniho
« Odpověď #8 kdy: Dubna 29, 2015, 20:44:34 »
 :)
« Poslední změna: Března 18, 2025, 09:00:59 od Pixiie13 »

Offline kluk-v-plenkach

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #9 kdy: Dubna 29, 2015, 21:36:50 »
je mi 18 let jsem z liberce a o plenky mě přitahovali už dětství , pamatuji jsi jak jsem si šel prvně koupit plenky do DMka(drogérie) . jsem AB i DL zároveň , mám takový názor že každý znás chcce  v koutku duše být přistižen či dokonce prozrazen
Do drogerie? To byli asi jen dětské plenky, ne? To je taková dost slabá náhražka plen pro dospělé. A osobně bych se cítil trapně kupovat pleny jinak, než přes e-shop s doručením domů/na poštu, ale každý to máme jinak :)

Offline newbie

• Jsem modrej
  • 101 a více
  • *
« Odpověď #10 kdy: Dubna 29, 2015, 22:44:12 »
Vetsina bych rekl zacala s detskymi, jdou dobre sehnat, nebudi pozornost, daji se dobre schovat a jsou levne, tot jen drobna poznamka. Jinak prvni nakup dospelackych je pro mnohe dobry adrenalin, nez si clovek uvedomi ze tem prodavacum v ZP je to uplne sumak :)

Offline Pixiie13

• 10 a více
« Odpověď #11 kdy: Dubna 30, 2015, 07:36:11 »
 :)
« Poslední změna: Března 18, 2025, 09:00:49 od Pixiie13 »

Offline kluk-v-plenkach

• Registrovaný uživatel
  • 50 a více
« Odpověď #12 kdy: Dubna 30, 2015, 08:45:32 »
Pixiie13>To je výhoda v mladších sourozencích, já žádná nemám :(

Vetsina bych rekl zacala s detskymi, jdou dobre sehnat, nebudi pozornost, daji se dobre schovat a jsou levne, tot jen drobna poznamka. Jinak prvni nakup dospelackych je pro mnohe dobry adrenalin, nez si clovek uvedomi ze tem prodavacum v ZP je to uplne sumak :)

Já třeba začínal s látkovými a k tomu nějaký šustivý igelit a pak jsem přešel rovnou na dospělácké :) No jen aby v té prodejně ZP nebyla na praxi/brigádě nějaká mladá holka, to pak se začne ti mladší začnou červenat snad vždycky  8)
« Poslední změna: Května 01, 2015, 22:11:41 od Bibinko »

Offline raulik

• Administrator
  • 101 a více
    • TajemnaKomnata
« Odpověď #13 kdy: Dubna 30, 2015, 09:11:27 »
nadrzeny> ale nezačne, těm lidem je to fakt jedno. Záleží jak to bere ten, co nakupuje, když to máš v hlavě srovnaný a nestydíš se, nehihňáš se, atd tak je to druhý straně ukradený. Já se v tom před lety hodil do vody a objel za den asi 5 krámků abych si pořádně zanakupoval :-)

Offline babyika

• 10 a více
« Odpověď #14 kdy: Května 05, 2015, 15:38:02 »
 plínky nosím rád už od svých 12ti let. Používám nejraději bavlněné, protože v mých začátcích jiné nebyly
« Poslední změna: Června 18, 2021, 08:13:24 od babyika »