V pořádku, ale jaký smysl má pak tvá existence na tyhle stránce? Píšeš, jak ti to moc nevoní, jak s tim nemáme otravovat jiné lidi, ale pokud nejsme AB (adult baby) doma, ale DL (diapered lady), tak na to nemusíme být doma a jde to kdekoliv, ne? Nejsi zde snad, abys moralizoval, ale našel sobě podobné a pokud ve všem hledáš možný problém, pak si ho přivodíš.. Podívej, já to neřeším, tudíž na sebe neupozorňuji nervóznym vystupováním a jsem v klidu. Ikdyž samozřejmě, jsem ještě mladá, nemám žádnou zodpovědnost, nemám děti, manžela, postavění v práci o které bych mohla přijít, kdyby se to provalilo, puberťákům jako mě se lecos odpouští a ti uvědomělejší to i pěkně zneužívají. Možná v tom je základní rozdíl mezi náma dvěma. Resp. i důvod, proč asi vyjádřuješ nespokojenost s vývojem konverzace. Je pěkné, že se o nás bojíš, že máš asi více odžito a možná to, co nás ještě teprve čeká ty už máš za sebou a chceš, abychom nezažili to samé (myšleno v dobrém slova smyslu). Děkujeme, ale tohle je prakticky jediné místo, kde člověk doopravdy, krom partnera, může s pravdou ven. Po praze chodí vícero lidí s plínkama, at už z vlastní vůle, nebo z nutnosti a zatim se teda o tom nepíše v novinách. Myslím, že nikdo se otevřeně před lidma nezeptá, zda nosíš plínku venku proto, že si pubertální holka, která jen prostě nechce na stejný veřejný záchod, jako bezďák, nebo trpíš inkontinencí moči, nebo stolice. Ani člověka na vozejku se běžně neptáš, zda se mu jen nechce chodit!!! A ohledně smradu, zasvěcení vědí, MUSTEK umožňuje rozpoutat fantazii