Abdl > O jiných AB/DL stránkách
Dudlík proti stresu
Miminecko:
Nedavno sem si koupil dudlik protize sem touzil po tom ho mit v puse a dudlat...vzal sem si ho vecer.nebyl sem ani neja moc unavenej.ale chvilku sem dudal a zachvili sem usnul :-) .a je zvlastni.:-) ze kdyz sem vstaval stale sem ho mel v puse :-) krasnej pocit :-) uklidnii to krasne :-)
Tropix:
Spíš to vnímám jako dobrou cestu k navedení případné nezainteresované přítelkyně do světa BDSM :mrgreen:
babyserba:
Souhlasím s tím, že dudlík dokáže výrazně uklidňovat. Když to jde, tak s ním spím a i samotný probuzení je pak velmi příjemný.
marco:
--- Citace: "Tropix" ---Spíš to vnímám jako dobrou cestu k navedení případné nezainteresované přítelkyně do světa BDSM :mrgreen:
--- Konce citace ---
dudlík a cesta k BDSM asi mam nedostatky ve vzdělání :lol: dobrej paradox :D
Nedávno jsem četl dosti zajímavej článek, kde popisovali mizení reflexů při traumatech CNS a sací reflex byl jeden z posledních co vyhasne a tak se nedivým že mají dudlíky takovej účinek, je to hold moc hluboce zakořeněné :lol:
P.S. na mě funguje líp jak léky na spaní ;)
tretioko:
Ja jsem parkrat daroval dudlik nejaky znsky, ktera se nemela k akci - at teda cuca neco jinyho, kdyz se nechce ocucavat se mnou.
Navigace
[0] Seznam témat
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi