abdl starší - jen převedeno z minulého fóra, zamčeno > Jednorázové plenky
Babylove Pyjama Höchsen
gumplík:
--- Citace: "nobody" ---jakej obvod pasu maj ty "L" . na obrazku jsou jestli se nepletu "M" .
--- Konce citace ---
Na obrázku jsou L a obvod pasu se tam nepíše,jen že jsou určené pro věk 8-12 let a váha 24-50 kg.Já vážím asi 95 a v pohodě je natáhnu.Ty M jsou pro 4-7 let a 17-30 kg.
Anonymous:
Ahoj,v jakém městě jste to kupovali? A jaký je to pocit nosit s porovnáním DryNites? Dík moc,hezký den
nobody:
--- Citace: "gumplík" ---
--- Citace: "nobody" ---jakej obvod pasu maj ty "L" . na obrazku jsou jestli se nepletu "M" .
--- Konce citace ---
Na obrázku jsou L a obvod pasu se tam nepíše,jen že jsou určené pro věk 8-12 let a váha 24-50 kg.Já vážím asi 95 a v pohodě je natáhnu.Ty M jsou pro 4-7 let a 17-30 kg.
--- Konce citace ---
jestli jsou to ty z obrazku - cele baleni - JESA - tak je tam napsano obvod pasu 80 - 110 cm
gumplík:
--- Citace: "Petr" ---Ahoj,v jakém městě jste to kupovali? A jaký je to pocit nosit s porovnáním DryNites? Dík moc,hezký den
--- Konce citace ---
Tak DRY Nites jsou určitě lepší,jednak jsou více barevnější-střídají se i motivy na nich,pojmou více moči a hned se tak neroztrhnou.Jo a kupoval jsem je v Olomouci v drogerii DM,teda ty Babylove Pyjama Höchsen.
gumplík:
Nobody: S těmi Jesa co je na posledním mém obrázku se opravdu píše 80-110 cm,ale byly myšleny ty Babylove Pyjama Höchsen L a M.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi